header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Hippe muurschildering makenHippe muurschildering maken

Maak een bijzonder en hip schilderij samen met jouw collega's of vrienden!

 


Onder begeleiding van onze enthousiaste docente beschilder je een kale muur. Deze workshop is bijzonder omdat je een muur van jullie keuze gaat beschilderen: in een kantine, een kantoor, een woning of een andere leuke locatie die jullie uitkiezen. De muur kan een binnen- of een buitenmuur zijn. De verf die wordt gebruikt is acrylverf; op een buitenmuur komt er nog een extra laag lak overheen. Wat je kan schilderen? Dat kan van alles zijn! Het bedrijfslogo, leuke teksten, een fantasieplaat of een bepaald thema waarbij de docente een tpepasselijke tekening uitzoekt: niets moet en alles mag!

Dit is vooral leuk en gezellig om in een groep te doen. Je hoeft niet bijzonder creatief te zijn om je gang te kunnen gaan. Als de muur erg groot is wordt de groep in tweeën gesplitst.

Dus heb jij nog een muur in je huis of bedrijfspand die opgepimpt kan worden? Trommel dan jouw collega's of vrienden op en maak samen tijdens deze leuke workshop, een geweldig muurschilderij!

Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: op uw eigen locatie
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief:  begeleiding docente, het voorwerk om de schildering te maken, alle verfmaterialen, gebruik van plastic schorten, reiskosten docente.

Andere mensen bekeken ook 'Pubquiz dinerspel'

button rood met witte letters         

  

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl