header

 Dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen uitje gezellig vrijgezellenfeest hoorn enkhuizen

Fleur je huis op met dit vrolijke tafereel: jouw eigen 'Dikke dame'!

 

 

 


In een ontspannen setting gezellig samen schilderen. Het onderwerp? Dikke dames! Deze vrolijke en gezellige dames sieren na de workshop ieders schilderij met hun kittige uitstraling. Iedere deelnemer leert van de docente hoe je een opzet moet maken om jouw 'Dikke dame' tot leven te wekken. Kleurgebruik, het type kleding die ze draagt, krijgt ze een hoedje of misschien wel een bril: jij geeft letterlijk en figuurlijk vorm aan deze dame.

Uiteraard is het ook mogelijk om jou en je vriendinnen/zussen uit te laten beelden in het schilderij.

De workshop is geschikt voor iedereen, ook als je niet erg creatief bent krijg je genoeg handvaten van de docente om er een mooi schilderij van te maken. 

Dus pak lekker een drankje, een schildersdoek en leef je uit in de wondere wereld van de 'Dikke dames'!

De workshop is zeer geschikt voor een vriendinnendag, zussendag of vrijgezellenfeest. Indien gewenst is het tevens mogelijk om een koe te schilderen.
De doeken zijn 60 bij 60 cm.

Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan de workshop ook op uw eigen locatie verzorgt worden.
Minimum aantal deelnemers: 8
Bij minder deelnemers, prijs op aanvraag.


De workshop is inclusief:
gebruik alle schildermaterialen, huur ruimte, 1 drankje met lekkers p.p., schildersdoek, begeleiding docente, een mooi schilderij dat iedereen na de workshop mee naar huis krijgt.

Let op: het is mogelijk om op basis van open inschrijving aan deze workshop deel te nemen. De workshops vinden plaats van 13.00-15.30 in Hoorn. De locatie is 'Praethuys 't Slot - Van Beijerenstraat 89. Data beschikbaar: zaterdag 14 april en 2 juni.

Interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld dat je je wil opgeven voor deze workshop. De workshop gaat door bij 8 deelnemers, er kunnen maximum 20 personen deelnemen.


button rood met witte letters

Andere mensen bekeken ook 'Schilderen aan de haven'

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl