header

Wil je meteen informatie aanvragen?

 

Polaroid party!Polaroid party uitje spel team vrijgezellenfeest hoorn enkhuizen amsterdam

Ontdek de highlights in jouw favoriete stad in West-Friesland: speel dit originele en 'old school' polaroid spel!

 

 

 

 

 

 Zoek je een leuke manier om Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen of een andere gezellige stad in de kop van Noord-Holland te ontdekken? Boek dan ons bijzondere en grappige stadsspel, polaroid party! Bij dit spel gaat het erom originele en leuke 'snapshots' te maken van de highlights in de stad waar jullie dit spel spelen. Polaroid party staat garant voor veel gezelligheid en plezier, dus boek dit uitje voor je vrienden, collega's, teamleden of familie!

Hoe werkt dit spel? Jullie arriveren op de startlocatie, waar de spelbegeleider jullie de spelmaterialen geeft en het spel uitlegt. Belangrijk onderdeel is de 'good old' polaroid camera! De groep wordt in kleinere teams verdeeld. Nadat ieder team een leuke naam heeft bedacht, is het tijd om op pad te gaan. Het polaroid spel kan beginnen!

Ieder team krijgt een polaroid fototoestel en een spelformulier met cryptische vragen en opdrachten mee. Elke stad heeft zo zijn eigen bijzondere en mooie plekjes: locaties die bekend zijn en plekken die wat minder bekend zijn... Aan jullie om deze te vinden en op de juiste locatie de polaroid opdracht uit te voeren. Of het nou om de Scheepsjongens van Bontekoe in Hoorn gaat, de Drommedaris of het Snouck van Loosenpark in Enkhuizen: leer de stad kennen door middel van dit grappige, soms hilarische spel! Uiteraard staan de teamleden ook op de foto, dus na het spel heb je leuke herinneringen om mee naar huis te nemen.

Wie heeft aan het einde van het spel alle locaties gevonden, de vragen goed beantwoord en de meest originele 'polaroids' gemaakt? Onze enthousiaste begeleider zal op de eindlocatie de polaroidfoto's streng doch rechtvaardig beoordelen. Onder het genot van een heerlijk drankje vindt de prijsuitreiking plaats. Het team dat de meeste punten heeft verdiend, is de 'polaroid party master' en zal met de eeuwige roem en leuke prijzen naar huis gaan!

Met de polaroid party wordt je, door het gebruik van onze pastelkleurige vintage polaroid camera's, teruggeworpen in de tijd. Houd er rekening mee dat de foto's uit deze camera's, - zeker bij buitenfotografie - niet van topkwaliteit zijn, maar dat je wel weer de charme van weleer ervaart!

Dit spel is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.


Prijs:
€ 28,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of indien gewenst elders in Noord-Holland (bijvoorbeeld Volendam, Amsterdam, Haarlem, Volendam, Bergen, Schagen)
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag


De activiteit is inclusief:
begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik polaroidcamera + fotomateriaal, spelmaterialen, 1 drankje p.p. na afloop spel (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, fotoboekje voor meenemen polaroid foto's.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Ik hou van Holland'


button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl