header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Smartlappen zingen

Smartlappen zingen zeedijk uitje vrijgezellenfeest feest

Amsterdamse smartlappen zingen in West-Friesland.

 

 

 

 

Samen met een ras-Amsterdamse accordeonist schrapen we de keel om luidkeels alle 'gouwe ouwe' nummers mee te zingen. Van de 'Hazes Medley' tot aan bekende nummers van Johnny Jordaan, er komt van alles voorbij in dit 1,5 uur durende Amsterdamse feestje. Onze accordeonist heeft een zangboekje voor alle deelnemers, zodat de iedereen kan meezingen. Het eerste uur van de workshop gaan we lekker zingen om de stembanden op te warmen en jullie zangtalent te prikkelen. Het laatste half uur van de workshop gebruiken we voor het opnemen van een cd. De cd gaat na de workshop mee naar huis als een geweldige herinnering aan een oergezellige middag of avond!

Zing je vals of haal je net niet die ene noot, het maakt niet uit: 'Gewoon lekker lallen!' Gezelligheid en humor zijn de belangrijkste uitgangspunten tijdens deze Amsterdamse workshop in West-Friesland!

Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie:een gezellige horeca locatie in Hoorn. Indien gewenst is deze workshop is ook te reserveren in Enkhuizen, Volendam, Medemblik of elders in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 12

De activiteit is inclusief:
begeleiding accordeonist, gebruik alle materialen, 1 drankje p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, cd met opname van de zangkunsten.

Andere mensen bekeken ook 'Rappen'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl