header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Buikdans workshop

Leer bewegen als een oriëntaalse schone... Shake it like Shakira!buikdans sjaal 

Onze professionele buikdanseres begint met een spetterend buikdansoptreden. Daarna vertelt ze leuke wetenswaardigheden over deze mooie dans. Daarna is het tijd om zelf te dansen! De deelnemers doen een kleurige sjaal met muntjes om, iedereen is klaar om te dansen! Vervolgens leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans. De buikdanseres legt alles op een enthousiaste, duidelijke en ook humorvolle manier uit. De oefeningen worden aan elkaar geplakt: een aantal opzwepende buikdansjes zijn het resultaat!

Tussendoor is er een pauze waarbij iedereen lekker kan relaxen en genieten van een zeer uitgebreide Turkse theetafel in Duizend-en-één-nacht sferen, met heerlijke zoetigheden zoals baklava en verschillende soorten verse thee van Simon Lévelt. Na de pauze gaan jullie dansen met sluiers, en als afsluiting leer je een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Indien het een verjaardag of vrijgezellenfeest betreft, krijgt de jarige of bruid een speciale buikdansoutfit aan. Zo ziet ze eruit als een echte Oriëntaalse danseres!

Aan het einde van de workshop krijgen alle deelnemers een buikdansoorkonde. De jarige of bruid ontvangt een cadeau.

Aangezien buikdansen een eeuwenoude dans is waarbij op een gecontroleerde manier de bewegingen worden gemaakt, is deze dans geschikt voor dames van alle leeftijden!

Prijs: € 16,50 p.p. (excl. btw)  voor 1 uur
Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw) voor 2 uur inclusief pauze met hapjes en drankjes in Duizend-en-één-nacht sfeer
Duur: 1 uur of 2 uur
Locatie: Hoorn, de Blauwe Schuit, in een mooie danszaal. Indien gewenst kan de workshop ook op een andere locatie verzorgt worden.
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief:
zaalhuur, begeleiding docente, oorkonde voor iedere deelnemer, gebruik sjaals met muntjes, gebruik sluier. Bij de workshop van 2 uur is een pauze inbegrepen met verse Turkse hapjes en drankjes.

Andere mensen bekeken ook 'Samba workshop'

 

button rood met witte letters

 

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl