header

Wil je meteen informatie aanvragen?

sfeerbeeld Lockdown Puzzel & Walk

 

Ben je het zat om binnen te zitten? Kun je inmiddels de tijdschriften, Netflix programma’s en de verhalen van je familie niet meer horen of zien? Boek dan de ‘Puzzel & Walk’ bij Westfriese Uitjes! Een leuke manier om buiten lekker op pad te gaan. Test je kennis over Hoorn en de VOC tijd tijdens deze uitdagende stadswandeling met vragen!

Onze grappige, leuke en originele puzzeltocht zal je nooit vergeten! Wat voor speciaal bedrijf zat er vroeger in de Hoofdtoren, wat was in de VOC-tijd een delicatesse en welke studie heeft J.P. Coen nog eens gedaan? Doe de Puzzel & Walk en ontdek allerlei verassende dingen over deze sfeervolle en mooie stad. Een puzzeltocht door Hoorn laat je kennismaken met de geweldige plekken die deze mooie VOC-stad te bieden heeft. Grappige vragen, interessante weetjes: in de vorm van multiple choice en open vragen wordt jouw kennis van Hoorn en de vervlogen VOC-tijden getest. Naast de vragen is er leuke informatie in de tocht opgenomen. Zo word je ook nog wat wijzer over bijzondere plekken in Hoorn zoals het Oostereiland, de Hoofdtoren, het Westfries Museum en andere locaties. Wedden dat J.P. Coen stiekem staat te stralen op zijn sokkel en trots is dat jullie inmiddels zoveel weten over hem en zijn kornuiten?

Start van de Lockdown Puzzel & Walk

Het spel start op de Rode Steen. Schrijf je teamnaam op het naambordje en maak een originele teamfoto. Dan zijn we klaar voor de start!

De puzzeltocht wordt opgestuurd of langs gebracht. Je kan het spel spelen wanneer je wil en wanneer het jou uitkomt. De teamfoto en antwoorden worden per whatsapp verstuurd naar Westfriese Uitjes. De antwoorden worden nagekeken door Westfriese Uitjes en de uitslag van het team wordt in het ranking overzicht gezet op de Facebook pagina van Westfriese Uitjes. Nadat 15 teams het spel gespeeld hebben, wordt de winnaar bekend gemaakt. Ieder team krijgt een unieke code. Alleen teams die het spel gekocht hebben via Westfriese Uitjes doen mee met het ranking overzicht. Dus verzamel je vrienden, koop een ‘Lockdown Puzzel & Walk’ pakket en speel dit leuke spel buiten! Een team bestaat uit maximaal 3 personen.

Doe mee met de ranking op de Facebook pagina van Westfriese uitjes!!

Prijs per pakket:
€ 27,50 inclusief 21% btw, de verzendkosten zijn inbegrepen
Duur: plm. 1,5 uur
Locatie: centrum en haven Hoorn, West-Friesland
Maximaal aantal deelnemers: 3

De Lockdown Puzzel & Walk is inclusief: professionele puzzeltocht gemaakt door een VOC-gids, vragen & weetjes op papier, papieren naambordje voor teamnaam, prijzen indien je het winnende team bent, kosten verzenden/bezorgen. 

button rood met witte letters