header

Wil je meteen informatie aanvragen?


Referenties
Tevreden klanten!

Ramon Schagen - Huisartsenpraktijk Obdam
"
Ik heb gewoon gegoogled op ‘uitje westfriesland’. Ik hou van Holland krijgt van mij een dikke voldoende/9. Zou het aan iedereen aanraden en zelf ook best nog een keer willen doen. Goede organisatie!"

Hermien Witteveen - Esdege Reigersdaal
"Via een naaste collega, die had van een medewerker van een ander cluster vernomen dat jullie goed waren bevallen, zijn we bij Westfriese Uitjes terecht gekomen. Onze ervaring met parkgolf in Hoorn was positief en er werd goed gereageerd en adequaat op wat ik wilde. Tevens kon er gesproken worden over alternatieven bij slecht weer. De begeleider geven we een 8! Westfriese Uitjes ga vooral zo door!"

Lody van der Leek - Mobiel interieur
"Gisteren hebben we ons personeelsfeestje gehad, het was erg geslaagd en iedereen heeft genoten! Gelukkig was het droog. Bij deze bedankt voor de uitstekende organisatie".

Jesper Klein - Martinus college
"Deze gezellige en leuke activiteit zou ik zeker aanraden bij mensen (Escape City Game), er werd zeer positief op gereageerd door iedereen. Het contact met Westfriese Uitjes was erg goed, zelfs toen ik betaling vergeten was werd er aardig en behulpzaam gereageerd. Bedankt voor een leuke dag, ik zou Westfriese Uitjes bij iedereen aanraden!"

Piet-Jan Ooms - directeur Ooms Bouw en Ontwikkeling
"Om de teamspirit te optimaliseren proberen wij elk jaar en actief uitje te doen met het personeel om elkaar ook op een ander vlak dan alleen werken beter te leren kennen. Dit jaar hebben wij het door Anneline Bruins Slot van Westfriese Uitjes laten organiseren en dat was een enorm succes! Iedereen die ik gesproken heb vond het een topdag, dus zeker een aanrader voor ieder ander die dit met zijn of haar bedrijf wilt doen!"

Marischa Bergevoet - vriendenuitje
"We geven de quizmaster een 10! Ik werd zeer goed geholpen bij Westfriese Uitjes, snelle reacties en goede service. Keep going!"

Manon Tamminga - Tritel
“We hebben een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad in Hoorn. Het contact met Anneline verliep prettig en de gekozen locaties voor de Pub games waren mooi!”

Belinda Hekman - Wilgaerden
"We hebben ons erg vermaakt. Cijfer 8 geven we. Het is een aanrader om een boeking te doen bij de Westfriese Uitjes.Waarschijnlijk volgend jaar weer!"

Henk Vlaar - Horizoncollege
"Voor ons teamuitje was ik op zoek naar activiteiten als steppen en een GPS moordspel. Het arrangement voldeed volledig aan onze verwachtingen!
Anneline, je hebt ons een mooie dag bezorgt: de activiteiten waren goed georganiseerd en begeleid en de accommodatie bij het station in Enkhuizen was prima. Ik zou de gehele dag, activiteiten, begeleiding, organisatie willen beoordelen met een 8,5 tot 9,0. We hebben echt genoten! Het aanbod van Westfriese Uitjes zou ik zeker een ander aanraden. De gehele communicatie vooraf heb ik ook als plezierig en behulpzaam ervaren."

Cunera Vlaar - familiedag
"Super avond, leuke quiz! Goede quizmaster. Flexibel, speelt in op de wensen van de groep. Leuk voor alle leeftijden. Meesten van ons waren 40 tot 50 jaar maar ook de tieners van 17 jaar en drie grootouders (75+) deden volop mee. Echte aanrader dus!"

Sanne Bekebrede - Veiligheidsregio Noord-Holland Noord
"De activiteiten en het arrangement waren goed georganiseerd. Het GPS 'ik hou van Holland spel' is een leuke activiteit om samen te werken en zo ook meer van Hoorn te zien. We vonden het een geslaagde dag en de locaties waar we de koffie met gebak en de lunch kregen waren erg goed. Westfriese Uitjes had een goede begeleider, ze krijgt een 9! We hebben van de deelnemers veel positieve reacties ontvangen en raden Westfriese Uitjes dan ook zeker aan bij andere mensen."

Rick Broersen - familieuitje
"Het Escape city game in Enkhuizen was een leuke bezigheid waarbij je gezellig kon praten. De raadsels waren van een verschillend niveau. De begeleider gaf een goede uitleg en had een enthousiaste uitstraling. De ervaring met het boeken bij Westfriese Uitjes was helemaal top, ga zo door! Iedereen heeft een leuke middag gehad dus namens alle deelnemers mag ik je bedanken!"

Marriët van Zon - Palito -  Facilitair Bedrijf LeekerweideGroep
"We wisten niet wat we konden verwachten met het Escape game maar vonden het een hele leuke manier om aan teambuilding te doen. De combinatie van leuke opgestelde brainkrakers, het zoeken naar locaties met GPS. Het geheel stak leuk in elkaar. Ontzettend fijn mail contact gehad met Anneline van Westfriese Uitjes. Ze is ons goed tegemoet gekomen: toen wij dit uitje moesten verplaatsen was zij welwillend. Grote service!! Het is een geslaagde dag geweest en ik zou Westfriese Uitjes zeker aanraden bij andere mensen!"

Linda van Eck - familiedag
"De quiz was helemaal geslaagd, we hebben een leuke avond gehad met z'n allen! De quiz was boven verwachting en goed in elkaar gezet!
De activiteitenbegeleider krijgt van ons een dikke 10 en we zouden deze activiteit zeker aanraden bij anderen. Bedankt voor de leuke avond en tot de volgende keer!"

Lotte Koeleman – vrijgezellenfeest
"Wij hebben mede dankzij West-Friese uitjes een ontzettend leuk vrijgezellenfeest gevierd! Het team was erg flexibel, dacht goed mee van te voren en tijdens de activiteit zelf hadden we een ontzettend leuke spel dame, ook het personeel van de Ridderikhof was fantastisch!"

Joline Post - Basisschool Idenburg - Andijk
"De gidstour was geweldig! Het uitje voldeed aan alle verwachtingen, we hebben genoten! Beiden gidsen een dikke 9."

Esther de Groot - Gemeente Koggeland
"Een hele gezellige en uitdagende pubquiz verzorgt door Westfriese Uitjes voor onze vrijwilligers van de gemeente Koggenland. De middag was geslaagd en ook zeker de organisatie rondom deze middag!"

Mira Hogers - Horizon College
"Het is niet makkelijk een bedrijfsuitje te organiseren voor 70 personen maar Noord-Hollandse Uitjes draait daar de arm niet voor om. Tot op het laatste moment was het een verassing voor onze collega’s wat we gingen doen. Een op maat gemaakte GPS/foto-puzzeltocht in Hoorn, met aansluitend een rondvaart met de watertaxi of een stadswandeling met gids. Het geheel werd afgesloten met een uitstekend verzorgde BBQ. Met één woord: TOP."

Ronald Raven – personeelsvereniging ‘de Ontlading’ – Van der Laan electrotechniek
"Personeelsvereniging ‘de ontlading’ heeft een topavond gehad met de casinospellen. Alles was top en professioneel geregeld!"

Sander Lobbes – Atlas College
"Wij als scholengemeenschap De Dijk (x/- 45 personen) hebben een zeer plezierige middag gehad onder leiding van 2 bedreven, hardwerkende koks.
Een prima verzorgde middag op onze eigen locatie, konden we als team gezellig afsluiten met een diner waar voldoende voor iedereen was. Kortom boeken!!"

Stacy van Rijn - PV Van Kampi-Oenen (VKG)
"Enige tijd geleden hebben wij in samenwerking met Westfriese Uitjes een bonbonworkshop voor ons personeel georganiseerd. Over de samenwerking met jullie zijn wij erg tevreden! Vooral de korte lijnen en de snelle en duidelijke terugkoppeling door jullie medewerkers waren erg goed."

Eric Bruns – BSN Medical Almere
"Een team van BSN medical heeft een geweldige dag doorgebracht in Hoorn. Mede door de meer dan uitstekende begeleiding van Anneline, van Westfriese Uitjes".

Gert Ruiters – Enza zaden Enkhuizen
"Met 30 collega’s naar het stationscafé in Enkhuizen, vanuit hier begon onze GPS tour langs de mooie plekjes in Enkhuizen verdeeld over 7 groepen.
Na een hoop lol en gezelligheid kwamen we na 2 uur weer terug in het stationscafé waar we met ze alleen buiten heerlijk genoten hebben van een goed Italiaans buffet. Iedereen was zeer enthousiast, bedankt  voor deze leuke middag".

Patricia Visser - Brandweer Nibbixwoud
"Goede organisatie met vele mogelijkheden voor iedereen om een geslaagde dag en/of avond te organiseren. Wij waren dik tevreden en zouden zo weer samen met jullie een mooie & gezellige avond/dag organiseren". 

Erik & Jose Rijkhoff
"Een leuk personeelsfeestje gehad, geregeld door Westfriese Uitjes. Het was goed voor elkaar en gezellig!"

Brenda Op 't Einde - ROC Horizon College
"De site is erg overzichtelijk met enorme keuze qua uitjes voor zowel jong als oud. Het contact met het bedrijf is uitstekend, snelle reactie via de mail of telefonisch bij vragen etc. Als je de stad of provincie wilt leren kennen, dan ben je bij Westfriese Uitjes aan het juiste adres!"

Betty Hoekstra - GGZ NHN
"Als GGZ NHN hebben wij nu een aantal keren gebruik gemaakt van Westfriese Uitjes. De gastvrijheid en enthousiaste begeleiding "smaken naar meer'". Mochten we als personeel in de toekomst weer eens wat te vieren hebben dan denken we zeker aan Westfriese Uitjes."

Jacqueline Veenstra -Nooij - Esdege Reigersdaal
"Al meerdere keren hebben wij een uitje georganiseerd met medewerking van Westfries Uitje, dat is goed bevallen. Er is een goede communicatie, snelle reactie en ze denken mee over de prijs en de inhoud ervan. Wij zijn er zeer over tevreden en kunnen het je aanraden."

Paul Alberts -  familie uitje
"Ter gelegenheid van het 65 jarig huwelijksfeest van opa en oma hebben wij inclusief opa en oma deelgenomen aan het GPS spel 'de Jongens tegen de meisjes'. Mede dankzij Westfriese Uitjes hebben wij een gezellige middag beleefd in het stadje Hoorn."

Annemieke Hageman - vriendenuitje
"Met onze vriendengroep hebben we het Happen en Tappen GPS Dinerspel gespeeld. De combinatie van het spelen van een spel en tussendoor eten beviel ons erg goed. Het spel was uitdagend en van een goed niveau. We moesten hard werken om alle vragen te kunnen beantwoorden binnen de tijd; een uitdaging die aan onze fanatieke groep goed besteed is. De begeleidster deed het erg leuk en met Anneline was van te voren alles zo geregeld!"

Marijn van den Brink - Spinaker onderwijs
"Dankzij de organisatie van Anneline en haar medewerkers hebben we een ontzettend leuk personeelsfeest gehad.
Afwisselende activiteiten, goede catering en een prima prijs!"

Ellen Honsbeek - Albea Alkmaar
"We hebben erg veel lol gehad en was leuk om te zien dat we elkaar onderweg af en toe weer tegen kwamen en ook weer kwijt raakten. Ieder team had zo zijn eigen strategie met de Westfriese rally."

Linda Burggraaf-Freijser - Kramer Keukens
"Strijdbare en gezellige middag gehad tussen de “Jonkies” en de “Golden Oldies” van Kramer Keukens. Wij hebben het GPS moord spel gedaan in Hoorn. Hoorn is bekend terrein maar op zo’n middag loop je toch heel anders rond en zie je dingen die je normaliter niet ziet.  De begeleiding was top en van te voren denken ze ook goed met je mee."

Yvonne Hoogland - vriendinnenuitje
"Ik ben via de tip van een vriendin bij jullie terecht gekomen. De workshop 'dikke dames schilderen' was heel gezellig, wij geven onze docente een dikke 10!!! Ik zou zeker Westfriese Uitjes bij anderen aanraden en ook de workshop aanbevelen bij andere mensen. Het boeken bij Westfriese Uitjes verliep heel voorspoedig, snelle reacties van Anneline en ze kwam zeer vriendelijk en spontaan over.

Uiteraard zijn er nog veel meer enthousiaste klanten.....

Bouwhuis & Smit
Ballast Nedam
Deloitte
Veiligheidsregio NHN
Cono Kaasmakers
Comfort Partners
Eetcafe de Klinker
Shell Amsterdam
UWV
Makerij 'Leekerweide'
Crew 'Roel VanVelzen'
Computer Beheer groep
Rotary Westfriesland
Mediq
Tenniscentrum 'de Koedshal'
Humanitas
Esdege Reigersdaal
Gebr. van 't Hek
Themalicht Hoorn
Price Waterhouse Coopers
Toyota Botman
OSG Westfriesland
Tabor College
Complan
'Wij' special Media
LTO Agrarische sector
Dierenkliniek Stede Broek
Deurwaarderskantoor Stam
Waterland ziekenhuis
Westfries Gasthuis
Rabobank
Abn Amro bank
Wilgaerden
Social Inc.
Basisschool 'Het Kompas'
Berend Botje
Gemeente Purmerend
Autobedrijf 'van der Maat'
Hoff accountants
Piramide Automatisering
Horizon College
Buro Nultien 180
Hessing
Gemeente Hoorn
Westfries gasthuis
Basisschool 'de Plaats'
Perfetti van Melle
Rodi Media
Brandweer Velzen
Lisette Werter groep
Carnavals vereniging de 'Blockeniers'
Gemeente 'Stede Broec'
Syngenta
Praktijkschool Hoorn
Brandweer Wervershoof
Praktijkschool School Hoorn
Stichting Wilgaerden
Uniserver

Er zijn tevens nog vele andere vriendengroepen, vrijgezellengroepen, bedrijven en families die een geslaagde dag uit geboekt hebben via Westfriese Uitjes. Wil jij ook je uitje of feest laten verzorgen door Westfriese Uitjes? Wij staan graag voor je klaar om jouw uitje in Westfriesland (Noord-Holland) tot een groot succes te maken!

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl