header

Parkgolf in West-Friesland!Parkgolf in Westfriesland!

Ben jij de beste 'parkgolfer' in West-Friesland?! Een originele en leuke activiteit... hole in 1!

 

 

 

 

 

 Wat is er nou leuker dan iets 'standaards' op een afwijkende manier uit te voeren?! Juist: in plaats van golfen op de golfbaan, golfen aan het Ijsselmeer in het park! Lekker met de wind in de haren, dit leuke spel spelen naast het kabbelende water.....

Het spelletje blijft hetzelfde, een bal, een hole en een parcours afleggen. Slaan en gaan! Maar wel op een hele bijzondere locatie, het Julianapark in Hoorn. Scherp je golftalent aan, sla tegen die bal en kijk of je hem uiteindelijk in de hole krijgt. Uiteraard wel een aangepaste hole met een iets groter gat..... en vergeet niet de obstakels onderweg te omzeilen! Bomen en prullenbakken kunnen voor afwijkende ballen zorgen....  Aan het einde van het parcours worden de scorekaarten ingeleverd en vindt de prijsuitreiking plaats in een gezellige brasserie. De spelers met het minst aantal slagen, dus de beste score, ontvangen een leuke prijs! Sla jij een hole in 1? Uiteraard wacht er een lekker drankje op jullie in de brasserie gedurende de prijsuitreiking.

Dit uitje is zeer geschikt voor vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes, vriendendagen en familiedagen en kan gespeeld worden door jong en oud! En het leuke is, je hoeft niet eens sportief te zijn om het parcours tot een goed einde te volbrengen.... Gewoon staan en slaan!

Prijs: € 22,50 p.p. (excl btw) 8 tot 25 deelnemers
Prijs: € 20,- p.p. (excl. btw). vanaf 25 deelnemers
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, het Juliana park.
Minimum aantal deelnemers: 8

Parkgolf is inclusief: gebruik van alle golfspullen, begeleiding Westfriese Uitjes, prijsuitreiking met prijzen voor de winnaars, 1 drankje p.p. op eindlocatie.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'Voetgolf'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl