header

Voetgolf in Hoorn

Voetgolf in Hoorn

Haal uit, schiet.... En daar is je goal in one! Hoe behendig ben jij?!Sportief, gezellig, garantie voor lol en iedereen kan meedoen…dát is voetgolf! Voetgolf is de nieuwe voetbalvariant en is een sportieve mix van voetbal en een ander oud balspel: golf! In teams ga je de 'baan' in, je speelt 8 holes waarbij je verschillende hindernissen kan tegenkomen zoals bomen en water. De voetgolfer die de minste schoten nodig heeft voor een hele ronde, wint de voetgolfwedstrijd. Dit originele spelletje is moeilijker dan je denkt. Schiet je de bal namelijk in het water, dan komen er strafpunten bij en daarnaast zul je toch even moeten vissen naar je voetbal om te kunnen doorspelen.

En denk je dat je goed kan voetballen, dan moet je dat maar eens komen bewijzen op onze voetgolfbaan aan het IJsselmeer in Hoorn. Daag je familie, vrienden of collega’s uit en kom gezellig bij ons voetgolfen!

Aan het einde van de voetgolfwedstrijd worden de scorekaarten ingeleverd en maken we de winnaars bekend. Dit gebeurt onder het genot van een lekker drankje. Wie heeft er het minst aantal slagen over gedaan en is de 'Voetgolf kampioen'?! De winnaars ontvangen uiteraard een leuke prijs!

Prijs: € 18,50 p.p. (excl btw) 10-25 personen.
Prijs: € 16,50 p.p. (excl. btw). vanaf 25 personen
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, aan het IJsselmeer
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers, prijs op aanvraag.

Voetgolf is inclusief: gebruik materialen, begeleiding Westfriese Uitjes, prijzen voor de winnaars, 1 drankje p.p. op eindlocatie.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'Parkgolf'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl