header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Voetgolf in Hoorn

Voetgolf in Hoorn

Haal uit, schiet.... En daar is je goal in one! Hoe behendig ben jij?Sportief, gezellig, garantie voor veel lol én iedereen kan meedoen: dát is voetgolf! Voetgolf is de nieuwe voetbalvariant. Het is een sportieve mix van voetbal en een ander oud balspel: golf! In teams ga je de 'baan' in. Je speelt 8 holes waarbij je verschillende hindernissen kan tegenkomen, zoals bomen en water. De voetgolfer die het minste aantal schoten nodig heeft voor een hele ronde, wint de voetgolfwedstrijd. Dit originele spelletje is moeilijker dan je denkt. Schiet je de bal in het water, dan komen er strafpunten bij. Daarnaast zul je toch even naar je voetbal moeten vissen om te kunnen doorspelen.

Aan het einde van de voetgolfwedstrijd worden de scorekaarten ingeleverd en maken we de winnaars bekend. Dit gebeurt onder het genot van een lekker drankje. Wie heeft het minst aantal slagen over het parcours gedaan en is de 'Voetgolf kampioen'? De winnaars ontvangen uiteraard een leuke prijs!

Dus denk je dat je goed kan voetballen, kom dat dan maar eens bewijzen op onze voetgolfbaan aan het IJsselmeer in Hoorn. Daag je familie, vrienden of collega’s uit en ga gezellig voetgolfen!


Prijs: € 18,50 p.p. (excl btw) 10-25 personen
Prijs: € 16,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, aan het IJsselmeer
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag

Voetgolf is inclusief: gebruik materialen, begeleiding Westfriese Uitjes, prijzen voor de winnaars, 1 drankje p.p. op eindlocatie.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'Parkgolf'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl