header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Zeilclinic op het IJsselmeer....Zeil workshop Westfriesland uitje teambuilding dagje uit

Leer zeilen tijdens dit sportieve uitje in Noord-Holland!

 

 

 

Hijs de zeilen en vaar weg met een zeilboot, het IJsselmeer op. Een geweldig uitje voor het voorjaar en de zomer. Ook deze leuke activiteit kun je boeken bij Westfriese Uitjes uit Noord-Holland!

Allereerst krijg je een stukje theorie te horen, zodat je weet wat je te wachten staat. Veiligheid en kennis zijn belangrijk tijdens deze leuke workshop. Vervolgens gaat de instructeur met jullie aan de slag op de zeilboot: hij checkt hoe het is gesteld met jullie zeilkennis en vaardigheden. Afhankelijk van de wind en de snelheid waarmee de groepen de instucties oppakken, gaan jullie het water op. Dus stap aan boord, hijs de zeilen en vaar weg met jouw collega's, familie of vrienden!

Uiteraard is deze zeilclinic inclusief gebruik van zwemvesten en wetsuits. Indien gewenst is het ook nog mogelijk om met de 'banaan' te varen: een gaaf apparaat dat door middel van een snelle boot (50 km per uur) over het water scheert. De banaan staat garant voor een kleine adrenalinekick! 
Er kunnen 3 mensen op deze banaan.15 minuten varen op de banaan kost € 17,= incl. btw. 

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw)
Duur:
3 uur
Locatie: Noord-Holland / West-Friesland 
Minimum aantal deelnemers: 8

Deze activiteit is inclusief: begeleiding zeilinstructeur, gebruik zeilboot, gebruik indien nodig zeilpakken, alle materialen.

Andere mensen bekeken ook 'Powerkiten'


                                                                                                   button rood met witte letters


Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl