header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Teambuilding game challenge 

Sportiviteit, gezelligheid en teambuilding staan centraal in deze gave challenge!

istock team meerkamp spellen uitje hoorn afdelingEen race met steps of segways, hilarische meerkampspellen... Test je teamspirit met de game challenge!

 Dit spectaculaire en uitdagende teamuitje is te boeken in Noord-Holland, onder andere in Hoorn. Tijdens dit uitje testen we hoe sportief jouw bedrijf is. Nadat je collega’s en jij in teams zijn verdeeld, krijgen jullie een schema met de tijden waarop jullie bij welk onderdeel van de ‘Game challenge’ worden verwacht. Bij het ene onderdeel moeten de teams zelfstandig aan de slag, bij het andere nemen ze het op tegen de ‘concurrent’.

We hebben onderdelen georganiseerd met allerlei spellen en activiteiten. Die variëren van een raceparcours met segways, gewone steps of een driepersoonsstep, tot het gezamenlijk oplossen van een tangramspel, de beruchte skilattenrace, en met vereende krachten de skippyslang over de finish zien te krijgen. Elk team mag op één van de onderdelen een joker inzetten en zo proberen het te behalen puntenaantal te verdubbelen. De verschillende activiteiten zijn zo samengesteld dat iedereen kan meedoen. Kortom: ‘Game challenge’ is de perfecte teambuildingsactiviteit! Ook geschikt voor andere gelegenheden waarbij sportiviteit en samenwerking centraal staan.

Zoveel mensen, zoveel wensen! Omdat ieder groep qua samenstelling anders is, maken wij voor u een programma op maat.

Prijs: hangt af van de grootte van de groep en de keuze uit de activiteiten/spellen. Op aanvraag!      
Duur: plm. 2 à 3 uur. De duur wordt aan uw wensen aangepast
Locatie: Hoorn of indien gewenst, elders
Minimum aantal deelnemers: 20

 

                                                                                                     button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl