header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS uitje Fotorally

GPS Fotorally

Een heel bijzonder teambuilding uitje! Start de motor, spot de punten en speel de vragen. Met de GPS ‘Fotorally’ toeren door het mooie West-Friesland!

 

Dit GPS spel is een leuke, originele maar vooral gezellige manier om West-Friesland te leren kennen. En daarnaast heel geschikt voor een teambuilding uitje. Bij dit spel gaat het namelijk om samenwerking. De groep wordt opgedeeld in teams van 3 à 4 personen per auto (eigen vervoer). Elk team krijgt de rallyvragen en een GPS apparaat. De kilometerstand gaat op nul, en vertrekken maar!

Hebben jullie de taken goed georganiseerd? Eén deelnemer houdt de rallyaanwijzingen bij. De chauffeur moet deze opvolgen en de juiste route vinden. En natuurlijk de snelheidslimiet in de gaten houden. De collega belast met het ‘spotten’ van de locaties bij de GPS waypoints, moet de ogen op ‘standje havik’ hebben en focussen op de mooie plekjes van West-Friesland. Goed samenwerken is belangrijk!

Onderweg wacht de activiteitenbegeleider van Westfriese Uitjes jullie op met een bonusopdracht.  Voer deze uitdaging goed uit, dat levert extra punten op! Wedden dat jullie fanatiek worden? Het team dat aan het einde van de rally de meeste punten heeft, wint! Op de eindlocatie wacht jullie een welverdiend drankje en de prijsuitreiking.

Dus ga op pad en ‘race your rally’!

 

Prijs: 24,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: rijden door West-Friesland (Noord-Holland)
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag

De rally is inclusief: gebruik GPS apparaten, rallyroute, 1 drankje p.p. Hollandse bar, prijzen voor de winnaars, gebruik spelmaterialen, begeleiding Westfriese Uitjes.

Andere mensen bekeken ook de 'Westfriese Rally'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl