header

Wil je meteen informatie aanvragen?

 

 Teambuilding escape game17109860 s 2

Speel dit spannende teambuildingsspel: weet jij met jouw team op tijd de gijzelaars te bevrijden?

 

Westfriese Uitjes organiseert Teambuilding escape city game in het centrum van Hoorn, Alkmaar, Enkhuizen of indien gewenst op andere locaties. Bij dit spel zijn teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang. Daarom is Escape city game is erg geschikt als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!

De bedoeling van dit interactieve GPS spel is om de door mister Greedy gegijzelde personen zo snel mogelijk vrij te krijgen. Deze misdadiger probeert zijn eigen imperium te vergroten door rijke beroemdheden als John van Mollenstein, baron van Bruins tot Sloten en Joop Eindeloos vast te houden. En hij eist een hoge losprijs! ‘It’s all about the money…’

Jullie teams gaan een bevrijdingsactie uitvoeren. Met behulp van een GPS apparaat moeten jullie binnen een kleine 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars uit hun ‘kamers’ zien te bevrijden. Zoek de locaties via GPS en aan de hand van de foto’s die jullie meekrijgen, en ontdek zo het pand waar de gijzelaars worden vastgehouden. Als je teamleden en jij de hersens goed gebruiken en de raadsels kunnen oplossen, verdienen jullie punten. Die zijn nodig om uiteindelijk de code van de kluis te kunnen kraken. Daarin liggen het extra losgeld en de locatie waar mister Greedy zich schuilhoudt.

Welk team slaagt er als eerste in om alle gijzelaars te bevrijden en hen veilig te laten terugkeren naar huis? Onder het genot van een welverdiend drankje maken we de winnaar bekend!

Omdat samenwerking bij dit spel van groot belang is, is 'Escape city game' zeer geschikt als teambuilding uitje. Maar wees snel: de klok tikt… Dus ga op pad met dit spannende 'Escape City Game'!

 

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland en elders in Noord-Holland. Keuze uit Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam en Medemblik
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen. 

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van ons indoorprogramma. Het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Moord in Hoorn'.

                                                                                           button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl