header

Wil je meteen informatie aanvragen?

West-Friese Highland Games  Highland games hoorn enkhuizen spel uitje groepsuitje personeelsuitje team west friesland

Het stoere uitje voor de dappere strijders en strijdsters met spierballen!Is het tijd voor een sportief dagje uit waarbij teambuilding het belangrijkste ingrediënt is? Dit is een echt 'steek je handen uit de mouwen uitje', want tijdens dit originele dagje uit zijn jullie spierballen niet onbelangrijk... Dus stroop je mouwen op en ga aan de slag. Of, zoals de Schotten het zeggen: 'Ai laddie and lassie, let's get to work!'

Zoals de naam al aangeeft zijn de Highland Games ontstaan in de Hooglanden van Schotland. Honderden jaren geleden lieten de Schotse clans in deze games onder het toeziend oog van de koning zien wat men waard was. Voor de koning was dit een handige manier om sterke mannen te kunnen rekruteren voor het leger. Een uitstekende manier om te 'battelen' en het kaf van het koren te scheiden: waren de strijders dapper en sterk genoeg om deel te nemen?

Wat is de bedoeling tijdens dit stoere uitje?
Na het formeren van de teams volgt een duidelijke uitleg. En dan is het tijd om te laten zien over hoeveel ‘power’ de dames en heren beschikken. Jullie worden in de komende uren op diverse disciplines getest: kracht, teamspirit, communicatie, samenspel, maar ook een heleboel lol!

Onder de teams worden verschillende krachtmetingen verricht; touwtrekken, jutezak werpen, band trekken, reuze slalom en vaten rollen zijn hier enkele voorbeelden van. Maar niet alleen met kracht behalen jullie de punten. Tijdens het kopspijkerspel wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Onder luid gejuich (hilariteit alom uiteraard!) leggen jullie in het gezelschap van je medestrijders de beproevingen af.

Maar stel nou dat je niet zo sterk bent? Natuurlijk hebben wij gekozen voor ongevaarlijke spellen die ook geschikt zijn minder sterke dames en heren. Bovendien testen we tijdens het kopspijkerspel de algemene kennis van de teams. Aan het einde van deze enerverende maar gezellige middag verkassen de teams naar een gezellige brasserie, waar onder het genot van een welverdiend drankje de prijsuitreiking plaatsvindt.

Dus boek dit stoere uitje en meet je krachten!

Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Julianapark te Hoorn, of elders in West-Friesland in een groene omgeving. Indien gewenst kan het spel op locatie worden gespeeld.
Minimum aantal deelnemers: 15
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik alle spelmaterialen Highland Games, vervoer heen/retour alle spelmaterialen naar locatie uitje, prijzen voor de winnaars.

Indien gewenst verzorgt Westfriese Uitjes tegen een kleine vergoeding drankjes tijdens het spel.

Andere mensen bekeken ook Parkgolf


button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl