header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Mannetje van de radio!    radio teamuitje personeelsdag hoorn west friesland workshop vrijgezellenfeest

Het origineelste en leukste teamuitje van Noord-Holland!'Mannetje van de radio' is een muziek- en entertainmentquiz waarin vele radiospelletjes zijn verwerkt. Een originele quiz (de enige in heel Noord-Holland!) waar iedereen aan kan meedoen, en waar je zeker geen uitzonderlijke muziekkennis voor hoeft te hebben. Heb je het gehad met de standaard saaie en moeilijke muziekquiz? Dan is dit spel DE activiteit voor jouw uitje in West-Friesland of elders in Noord-Holland! De presentatie van dit leuke spel ligt in de handen van onze enthousiaste quizmaster die gedurende de middag of avond vele hilarische muziekspellen de revue laat passeren. Bekende Nederlanders, talloze 'gouwe ouwe' nummers, TV tunes en nog veel meer... Dit spel is een aaneenschakeling van herkenning! Voor zowel jong als oud. 

Wat is de bedoeling van dit originele en supergezellige muziekspektakel? Er worden een aantal ronden gespeeld met grappige, uitdagende en bijzondere opdrachten. De muziekquiz kan individueel of in teams worden uitgevoerd. Je kunt onder andere de volgende opdrachten verwachten:

Zeg, welk gezegde?! Je hoort een gezegde maar niet achter elkaar... Plaats de woorden op de juiste volgorde, welke spreekwoord is het?

TV Tunes In 2 ronden krijgen de teams verschillende TV-tunes voorgeschoteld. Wie herkent ze nog?

‘Goh, wat zingt ie nou joh?!’ Een kandidaat van het talentenprogramma Idols zingt een liedje… Helaas is dit niet de meest talentvolle deelnemer, en een carrière als zanger of zangeres lijkt erg onwaarschijnlijk. Herkennen jullie het origineel?

Herken de stem van de BN’er  De stemmen van diverse BN’ers zijn op een hoop gegooid in een audiocompilatie. Welk team herkent ze allemaal?

Wie ben ik? Aan de hand van een reeks audiofragmenten moeten de teams ontdekken welke persoon er wordt gezocht.

Verdraaid lastig We spelen een aantal hits achterstevoren af. Ga er maar aan staan… Wie is zo knap om ze allemaal te herkennen?

De hoogste versnelling Weer diverse hits, nu op topsnelheid. Het zijn bekende deuntjes, maar welk team weet het eerst om welke hits het gaat?

De grote ster Je hoort 4 zeer korte fragmenten van bekende nummers van 1 artiest of band. Ze zijn aan elkaar vast geplakt. Welke wereldhits zoeken we?!

Piep! We draaien een nummer en dan stopt het nummer met een piep. Maak de tekst af, zing de juiste tekst. Na de piep spelen we de rest van het nummer en kun je horen of het klopt.

Landjepik! Welke artiest hoor je, link de artiest aan het juiste land van herkomst!

Dit is een kleine selectie uit de spellen die we in Teambuilding ‘Mannetje van de radio’ hebben opgenomen. Het evenement is vanwege de samenwerking zeer geschikt voor een teambuilding uitje, en biedt toch ontspanning en erg veel lol. 

Prijs: € 19,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, Hoorn, en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 12
Prijs bij minder deelnemers op aanvraag. Prijs bij grote groepen vanaf 30 deelnemers tevens op aanvraag, dan wordt er een groepsprijs aangeboden.

'Mannetje van de radio' is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes en quiz master, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, huur locatie.

Het is mogelijk om bij de quiz een extra drankarrangement (eventueel met borrelhapjes) te reserveren. Meerprijs is op aanvraag en afhankelijk van de locatie waar de quiz zal plaatsvinden.

Indien gewenst kun je deze activiteit op een eigen locatie te boeken. Ook deze prijzen zijn op aanvraag.

 

 

button rood met witte letters

 Andere mensen bekeken ook stadsspel 'Pubquiz'

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl