header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Mannetje van de radio!    radio teamuitje personeelsdag hoorn west friesland workshop vrijgezellenfeest

Het origineelste en leukste teamuitje van Noord-Holland!‘Mannetje van de radio’ is een unieke muziek- en entertainmentquiz die je alleen bij Westfriese Uitjes kunt boeken. Deze quiz bestaat uit een aantal radiospelletjes, waarvoor je geen uitgebreide muziekkennis hoeft te hebben en waaraan iedereen kan meedoen. Bij deze quiz geen saaie en moeilijke muziekvragen! Bovendien hebben we een door de wol geverfde, altijd vrolijke en grappige quizmaster weten te strikken, die kan bogen op maar liefst 10 jaar ervaring bij radiostations als Yorin FM, Qmusic en Radio 538. Niet de eerste de beste uit de radiowereld!

Dit spectaculaire muziekfestijn bestaat uit meerdere ronden vol grappige, bijzondere en uitdagende opdrachten. Wat kun je bijvoorbeeld verwachten? Een greep:

Het geluid Met een voice recorder nemen de teams een geluid op in de ruimte waar de quiz wordt gespeeld. De quizmaster monteert het geluid in de bekende Qmusic stijl. Daarna mogen de andere teams het geluid raden.

Vertaal kabaal  Een Nederlands spreekwoord is vertaald in het Chinees, het Russisch of in een andere taal. De teams hebben de hele avond te tijd om dit spreekwoord terug te vertalen. Er zijn verschillende opties, bijvoorbeeld bellen met een afhaalchinees, of met een voice recorder de straat op gaan en argeloze voorbijgangers te vragen of ze de zin kunnen verstaan. Strikt verboden: Google Translate!

TV Tunes In 2 ronden krijgen de teams verschillende TV-tunes voorgeschoteld. Wie herkent ze nog?

‘Goh, wat zingt ie nou joh?!’ Een kandidaat van het talentenprogramma Idols zingt een liedje… Helaas is dit niet de meest talentvolle deelnemer, en een carrière als zanger of zangers lijkt erg onwaarschijnlijk. Herkennen jullie het origineel?

Herken de stem van de BN’er  De stemmen van diverse BN’ers zijn op een hoop gegooid in een audiocompilatie. Welk team herkent ze allemaal?

Spetter spater, wat hoor ik in het water?  Per ongeluk is de radio in het water gevallen. Nu moeten jullie wel heel goed luisteren om te achterhalen welk liedje er is te horen!

De juiste toon met een koptelefoon Uit elk team wordt een collega gekozen die een koptelefoon op krijgt. De opdracht: zing een liedje. De overige teamleden moet raden wat de collega ten gehore brengt. Altijd lachen! Bij dit spel gaat het niet om hoe goed je zingt, maar hoe snel je de tekst weet over te brengen.

Bingo Ieder team krijgt een bingokaart. Gedurende het hele spel komen nummers langs, die jullie op je kaart aankruisen. Als team moet je scherp zijn, want wie de meeste nummers juist heeft, verdient extra punten! En die kunnen het verschil maken tussen net wel en net niet winnen…

Wie ben ik? Aan de hand van een reeks audiofragmenten moeten de teams ontdekken welke persoon er wordt gezocht.

Verdraaid lastig We spelen een aantal hits achterstevoren af. Ga er maar aan staan… Wie is zo knap om ze allemaal te herkennen?

De hoogste versnelling Weer diverse hits, nu op topsnelheid. Het zijn bekende deuntjes, maar welk team weet het eerst om welke hits het gaat?

Intro vol ouwehoeren Dit is echt een uitdaging! Wie kan het intro van een plaat op zo volpraten dat het net echte radio lijkt? Kortom: wie is de beste DJ?

Dit is een kleine selectie uit de spellen die we in Teambuilding ‘Mannetje van de radio’ hebben opgenomen. Het evenement is vanwege de noodzakelijke samenwerking zeer geschikt voor een teambuilding uitje, en biedt toch ontspanning en erg veel lol. 

Prijs: € 19,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, Hoorn, en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

'Mannetje van de radio' is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes en quiz master, gebruik alle spelmaterialen, gebruik koptelefoons en radiomaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, huur locatie.

Het is mogelijk om bij de quiz een extra drankarrangement (eventueel met borrelhapjes) te reserveren. Meerprijs is op aanvraag en afhankelijk van de locatie waar de quiz zal plaatsvinden.

Indien gewenst kun je deze activiteit op een eigen locatie te boeken. Ook deze prijzen zijn op aanvraag.

button rood met witte letters

 Andere mensen bekeken ook stadsspel 'Pubquiz'

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl