header

Muziek spel gps hoorn uitje teambuilding bedrijfsuitje kerst workshop westfriesland

Music city game  

Een uniek en uitdagend stadsspel waar letterlijk muziek in zit. Music maestro!      Muziek is de rode draad door ieders leven! Maar niet iedereen luistert naar hetzelfde. De één gooit zijn haren los op heavy metal, de ander zweert bij een strijkkwartet van Haydn. Nog steeds houden veel mensen van de swingende jaren '70 soul- en discoclassics. Vraag wie Michael Jackson, Prince en George Michael waren, en je krijgt het antwoord dat dit fenomenen zijn uit de jaren '80 en '90. En of je nu van smartlappen houdt of liever luistert naar acid house, iedereen heeft wel een favoriet muziekgenre!

En laten wij hiervan nou een heerlijke medley hebben gemaakt in in dit uitdagende stadsspel! Boek GPS Music city game, een uitje vol vragen, muziekfragmenten en uitdagende opdrachten met het thema 'music maestro'!

Dit gaan jullie doen: voordat jullie starten krijgt ieder team een GPS apparaat, een MP3 speler en de spelformulieren uitgereikt. Tijd om gewapend met de Music city game materialen de stad in te gaan en te testen wie de grootste muziekkenner is!

Op het GPS apparaat staan way points (GPS punten) met de naam van een zanger, zangeres, muzikant of band. Deze way points link je aan een foto van de desbetreffende zanger(es) of band die ergens in het centrum van de stad is genomen. Ben je op deze locatie gearriveerd? Maak met je telefoon een foto van de locatie en app deze naar de activiteitenbegeleider. Stap 1 van het spel is afgerond: de juiste locaties spotten! Dan stap 2: via WhatsApp krijg je muziekvragen en -opdrachten die je beantwoordt en uitvoert met behulp van de MP3 speler. De antwoorden schrijf je op het spelformulier. Slaag jij erin met jouw team binnen de tijd alle locaties te spotten, de muziekvragen te beantwoorden en de uitdagende opdrachten uit te voeren?

Tijdens dit originele en leuke stadsspel passeren vele uiteenlopende vragen de revue. Ook voer je met je team bijzondere opdrachten uit. Kortom: behalve je creativiteit en je muziekkennis stellen we misschien ook wel je stembanden op de proef.

Ongeacht het 'bouwjaar' is dit spel voor iedereen een feest van herkenning! Je hoeft overigens geen uitgebreide muziekkennis te hebben; er is binnen je team altijd wel iemand die het antwoord op de vraag weet.

Omdat bij dit leuke stadsspel samenwerking belangrijk is, is het zeer geschikt voor een teambuildingsuitje.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland en daarbuiten. Keuze uit Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam en Medemblik 
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, gebruik MP3 speler, begeleiding Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen. 

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.


                                                                              button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl