header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Escape dinerspelEscape diner eten feest uitje West Friesland Alkmaar

Een kluis kraken terwijl je dineert? Dat kan bij Westfriese Uitjes!
Heb jij familieleden, vrienden of collega’s met de kwaliteiten van een echte Sherlock Holmes? Je kunt het ontdekken tijdens dit Escape dinerspel. Jullie moeten flink aan de slag, want er is een moord gepleegd: voor het huis van zijn maîtresse is de lokale crimineel Harry H. vermoord. Er was een getuige, maar die is zo bang voor represailles dat het mondje stevig op slot blijft. En dat geldt ook voor de kluis waarin deze getuige de naam van de moordenaar heeft verborgen. Aan jullie teams de opdracht om deze kluis te kraken. De moordenaar moet worden gevonden!

Onder het genot van een heerlijk driegangendiner gaan jullie teams de strijd aan met het oplossen van codes, puzzels en uitdagende raadsels. Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning nog verder op met interactieve luisterspellen. Hoe scherp zijn de teams in geest en gehoor? Hier staan de ware detectives op!

Niet één, maar twéé Escape ‘ontsnappingen’ hebben wij voor jullie in petto. Welk team krijgt dat grote hangslot open, en wie slaagt erin de kluis te kraken en de moordenaar te ontmaskeren? Elk team dat een raadsel oplost mag een sleutel uit de grote bos kiezen en proberen het hangslot te openen. De spanning stijgt ten top! Open het hangslot, en jullie verdienen extra punten! Een beetje geluk help natuurlijk wel…

Daarnaast kunnen jullie specifieke raadsels oplossen waarmee cijfers zijn te verdienen. Dat vergt veel denk- en doordenkwerk! Aan het einde van het spel leiden deze cijfers naar de juiste code van de kluis. Tussen de gangen door ontstaat zo een zinderende strijd! Welk team slaagt erin de cijfers voor de kluis te bemachtigen, en wint?

Wil je een heerlijk diner combineren met een spel waarbij samenwerking van groot belang is? Boek dan dit ‘Escape diner’ spel, verzorgd door Westfriese Uitjes!

Prijs: € 42,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 39,95 p.p. (excl. btw) voor 25 personen en meer
Duur: 4 uur
Locatie: West-Friesland: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en indien gewenst, ook elders in Noord-Holland
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, alle spelmaterialen, audio-apparatuur, prijzen voor de winnaars.

De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur besteld worden. Drankarrangement per uur  € 6,50 p.p.: onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie, thee. Een drankarrangement gedurende het gehele spel is € 26,- per persoon voor 4 uur onbeperkt drank (Hollandse bar).

Wij werken onder andere samen met de volgende restaurants:
* Restaurant 'de Ridderikhof' - Hoorn
* Restaurant 'Velius' - Hoorn
* Restaurant 'de Nadorst' - Hoorn
* Restaurant 'Mos' - Hoorn
* Restaurant 'Babylon' - Heerhugowaard
* Restaurant 'de Grost' - Grosthuizen
* Restaurant 'Eetcafe 70' - de Goorn
* Restaurant 'Damhotel' - Edam
* Restaurant 'Spaander' - Volendam
* Restaurant 'Rumours' - Medemblik
* Restaurant 'Stationscafe' - Enkhuizen
* Restaurant 'Strandpaviljoen 'Enkhuizen' - Enkhuizen
* Restaurant 'Piet Pann' - Schagen

Andere mensen bekeken ook 'Bikken & klikken'

                                                                                                   button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl