header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Escape roomescape slot

Een uitdagend teambuilding spel voor jou, je vrienden en je collega’s: ‘Escape room’! Dit spannende spel kan worden gespeeld in heel West-Friesland, en is een regelrechte uitdaging. Er is een namelijk moord gepleegd, en wel op de lokale maar beruchte crimineel Harry H. In koelen bloede omgebracht voor het huis van zijn minnares! Er was een getuige, maar die is zo bang voor represailles dat praten tegen de politie er niet in zit. Deze getuige heeft iets anders gedaan: de naam van de moordenaar verstopt in een kluis. Aan jou en je team de taak om de code van de kluis te kraken. Vind die ‘killer’!

In teamverband moeten jullie codes vinden en puzzels en uitdagende raadsels oplossen. Informatie verzamelen en alles op een rijtje zetten, dat is de opdracht! Welk team ziet de rode draad het eerst? Tussendoor voert onze enthousiaste quizmaster de spanning op met geweldige spellen. Op weg naar de ‘uitgang’ komen jullie het grote sleutelspel en andere interactieve spellen tegen. We testen hoe scherp je bent en hoe goed je gehoor is. Ben je een miss Marple of meer een typje Father Brown? Net als in een echte escape room zullen jullie je hersenen moeten laten kraken om als eerste de kluis te kunnen openen!

Verrassing: een dubbele escape ‘ontsnapping’! Welk team vindt de sleutel die op het grote slot past? Wie weet de kluis te kraken en de naam van de moordenaar te vinden? Bij elke kans om het slot te openen stijgt de spanning. Een beetje mazzel helpt. ‘Escape room’ is een geweldig spel waarbij maar één team er met de prijzen vandoor gaat!

Dit spel wordt gespeeld in een horecagelegenheid waarbij men niet wordt 'opgesloten'. Omdat de teams goed moeten samenwerken, is ‘Escape room’ zeer geschikt voor een teambuilding uitje.

Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en indien gewenst, ook elders in Noord-Holland
Minimum aantal deelnemers: 10

Het is ook mogelijk om dit spel te spelen in combinatie met een lunch of diner. Voor het dinerspel (driegangendiner) rekenen wij € 42,50 p.p. (excl. btw).
De lunchvariant (2 gangen) bedraagt € 34,50 p.p. (excl. btw). Er zijn 3 spelronden. De spellen zijn exclusief drankjes.


De activiteit is inclusief:
 
begeleiding van Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, prijzen voor het winnende team, gebruik van alle spelmaterialen.

 

                                                                                          button rood met witte letters

 

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl