header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Goed fout'!

Ga op pad met dit knotsgekke 'Goed fout' GPS stadsspel in          Goed fout quiz spel uitje teambuilding feest vrijgezellenfeest westfriesland
West-Friesland!               

 

 

    

      

Doe mee met dit knotsgekke GPS-spel in het centrum van jouw favoriete stad. Dit spel staat garant voor grappige en gekke vragen, goed 'foute' opdrachten en het spotten van bijzondere plekken in de stad, waar je uitdagende opdrachten staan te wachten.

Wat is de bedoeling? In teams ga je de strijd aan in dit foute spel met een hoofdletter F!

Het GPS-apparaat brengt je op locaties waar je opdrachten aantreft die je met je team dient uit te voeren. Waar mag je aan denken? Samen dat ene foute nummer zingen, voorbijgangers aanspreken om iets voor elkaar te krijgen, zoveel mogelijk items verzamelen, iets doen met het fenomeen zwaartekracht,  en andere gekkigheid. We verklappen natuurlijk nog niet welke opdrachten jullie krijgen voorgeschoteld... Je creativiteit en 'durf' worden in ieder geval flink op de proef gesteld! 

Sommige opdrachten zijn een béétje 'fout', andere iets meer… Hoe beter de opdrachten uitgevoerd zijn, hoe meer punten je verdient! Het resultaat van elke opdracht wordt per WhatsApp naar de spelleider gestuurd. Zij beoordeelt de opdrachten op originaliteit en hoe 'goed fout' ze zijn uitgevoerd.

Tijdens het spel en het uitvoeren van de opdrachten beantwoord je foute vragen en stellingen waar je punten mee verdient. Weet jij wat de gemiddelde Nederlander liever wil? Denk jij dat de gemiddelde Nederlander liever wil weten dat al je ex-partners je slecht in bed vinden, of liever iedere week een gênante roddel over je baas verzint en verspreidt? En wil men liever in de ring vechten tegen Mike Tyson,of heeft men toch een voorkeur voor een massage van Donald Trump? Hoe gek is je medemens?! Beantwoord de stellingen juist en gok hoe vreemd en fout mensen zijn!

De antwoorden krijg je aan het einde van het spel.  Je zal verbaasd staan van de voorkeuren van de gemiddelde Nederlander. 

Uiteraard passeert er bij de bonusspellen die tussendoor worden gespeeld ook nog het ultieme Fouter dan Fout muziekspel: herken jij de deuntjes waarbij je (vroeger) liever de radio uitzet(te)? Kortom: alle gekkigheid op een stokje! Speel dit superfoute stadsspel waarbij je geheid twee uur lang in een deuk ligt.

Dit spel is zeer geschikt voor een teambuildingsuitje aangezien je samen veel opdrachten uitvoert.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

                                                                                                                 button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl