Skip to main content
sfeerbeeld Alleskunner GPS spel

Alleskunner GPS spel

n jij een Handige Harry die van alle markten thuis is? Meet dan nu jouw krachten in dit geweldige spel gebaseerd op het bekende TV programma. 

De Alleskunner West-Friesland is een gezellig en uitdagend spel waarbij verschillende skills getest worden. Ben je handig, snel, slim of creatief? Dat gaan we allemaal testen in dit leuke stadsspel vol gekke opdrachten!

Het GPS Stadsspel de Alleskunner wordt gespeeld in teams. Het GPS apparaat leidt jou en je team naar de locaties waar de spellen worden gespeeld. Heb je een locatie gevonden? Dan stuurt de spelleider via WhatsApp door welke opdracht je daar ter plekke mag uitvoeren. Ieder team heeft een tas met materialen meegekregen die nodig zijn om de spellen te kunnen doen. Zodra jullie de opdracht hebben ontvangen krijgen jullie 10 minuten de tijd om ervoor te zorgen dat alle teamleden de opdracht juist hebben uitgevoerd. Er is dus wel enige haast geboden bij het inzetten van jullie creativiteit en vindingrijkheid te prikkelen!

Ieder teamlid moet door middel van een filmpje bewijzen dat de opdracht goed is uitgevoerd. Heeft iedereen de opdracht tot een goed einde gebracht? Dan gebruik je het GPS apparaat weer om de jacht te vervolgen naar de volgende locatie.

Aan het einde van het spel verzamelen alle teams zich bij een horecalocatie. Daar krijgen jullie onder het genot van een welverdiend drankje te horen welk team de meeste punten heeft verdiend en zich de Alleskunner van West-Friesland mag noemen! Uiteraard ontvangt dit team naast eeuwige roem een leuk prijsje.

Dit spel is zeer geschikt voor teambuilding, een familiedag, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, en kan door alle leeftijden gespeeld worden.

Gezelligheid en veel lol gegarandeerd tijdens dit leuke Alleskunner Stadsspel!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 29,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2,5 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Schagen, West-Friesland
Opties voor locatie: West-Friesland
De activiteit is inclusief: Begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik van alle spelmaterialen, gebruik van GPS apparaat, prijzen voor het winnende team, voorbereiding spel, 1 drankje Hollandse bar per persoon.
Verdere mogelijkheden: Dit spel is in verschillende plaatsen in West-Friesland te boeken.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Speel je liever de 'Alleskunner' indoor? Boek dan de Alleskunner quiz

Referenties:

Voor dit uitje hebben we nog geen referentie ontvangen. Neem contact met ons op en wees de eerste voor dit uitje.

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?