Skip to main content
sfeerbeeld BBQ workshop

BBQ workshop

Ben jij een echte 'grill-meister'? Maak samen met onze kok de meest tongstrelende en zomerse BBQ gerechten!

Wat is er nou leuker dan met een groep vrienden, collegae of familie samen lekker te BBQ-en?! Doe mee met deze overheerlijke en gezellige workshop, en geniet een hele middag of avond van de meet geweldigste gerechten van de BBQ.  Deze workshop verzorgen wij op uw eigen locatie of een door u zelf geregelde locatie.

De workshop bestaat uit 2 gangen: een heerlijk hoofdgerecht en een even smakelijk nagerecht. Onder leiding van onze enthousiaste en vrolijke kok ga je aan de gang met het zelf maken van sauzen, salades en marinades. Je leert de fijne  kneepjes van het BBQ-vak, bijvoorbeeld hoe je diverse soorten vlees, vis en groenten zo grillt dat je je vingers er ook bij opeet. Na de eerste ronde BBQ-en worden alle zomerse & tongstrelende gerechten onder het genot van een drankje verorberd. Daarna is het tijd voor het toetje! Ook van de BBQ? Jazeker! De kok bereidt samen met de groep een echt BBQ dessert, een zoete afsluiter van een heerlijke middag of avond. Dus boek deze workshop en test jouw 'grill-meister' kwaliteiten!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 55,-
Minimum aantal personen: 15
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 3,5 uur
Locatie: eigen locatie
De activiteit is inclusief: tweegangen menu met vele gerechten, 5 drankjes (wijn, bier, fris) p.p, verschillende salades, sauzen, groenten, vlees, vis, begeleiding kok, kookgerei voor de workshop. Indien de locatie dat toestaat, kan deze workshop het hele jaar worden geboekt. Indien er geen BBQ aanwezig is: huur BBQ + alle BBQ materialen + vervoerskosten binnen regio West-Friesland:  € 85,= incl btw.
Verdere mogelijkheden: € 59,95 p.p.(excl. btw) voor een BBQ 'Luxe' en € 55,- p.p. (excl. btw) voor een BBQ 'Zomers' Minimum aantal deelnemers: 15
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

logo atlas college
"Wij als scholengemeenschap De Dijk (x/- 45 personen) hebben een zeer plezierige middag gehad onder leiding van 2 bedreven, hardwerkende koks. Heerlijk gegeten!

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?