Skip to main content
sfeerbeeld Buikdans workshop

Buikdansen

Leer bewegen als een oriëntaalse schone... Shake it like Shakira!

Onze professionele buikdanseres begint met een spetterend buikdansoptreden. Daarna vertelt ze leuke wetenswaardigheden over deze mooie dans en is het tijd om zelf te dansen! De deelnemers doen een kleurige sjaal met muntjes om, iedereen is klaar om te dansen! Vervolgens leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans. De buikdanseres legt alles op een enthousiaste, duidelijke en ook humorvolle manier uit. De oefeningen worden aan elkaar geplakt: een aantal opzwepende buikdansjes zijn het resultaat!

Buikdansen in Duizend-en-één-nacht sferen

Tussendoor is er een pauze waarbij iedereen lekker kan relaxen en genieten van een zeer uitgebreide Turkse theetafel in Duizend-en-één-nacht sferen, met heerlijke zoetigheden zoals baklava en verschillende soorten verse thee van Simon Lévelt. Na de pauze gaan jullie dansen met sluiers, en als afsluiting leer je een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Indien het een verjaardag of vrijgezellenfeest betreft, krijgt de jarige of bruid een speciale buikdansoutfit aan. Zo ziet ze eruit als een echte Oriëntaalse danseres!

Aan het einde van de workshop krijgen alle deelnemers een buikdansoorkonde. De jarige of bruid ontvangt een cadeau.

Aangezien buikdansen een eeuwenoude dans is waarbij op een gecontroleerde manier de bewegingen worden gemaakt, is deze dans geschikt voor dames van alle leeftijden!

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,-
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 75 minuten
Locatie: Hoorn
Opties voor locatie: Hoorn bijvoorbeeld bij de Blauwe Schuit, de Opgang, dansschool Verbiest of elders. Indien gewenst kan de workshop ook buiten Hoorn verzorgt worden, locatie in overleg.
De activiteit is inclusief: Zaalhuur, begeleiding docente, oorkonde voor iedere deelnemer, gebruik sjaals met muntjes, gebruik sluier. Bij de workshop van 2 uur is een pauze inbegrepen met een uitgebreide Turkse theetafel. Deze bestaat uit verschillende lekkernijen en verse theesoorten van Simon Levelt. De theetafel is aangekleed in Duizend-en-één-nacht sfeer.
Verdere mogelijkheden: Prijs: € 27,- p.p. (excl. btw)  voor 75 minuten Prijs: € 32,- p.p. (excl. btw) voor 2 uur inclusief pauze met hapjes en drankjes in Duizend-en-één-nacht sfeer
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie

“Ik kreeg de workshop van mijn vriendinnen voor mijn vrijgezellenfeest en wat hebben we gelachen! Een hele goede workout en super leuk en interessant om te zien hoe buikdansen werkt. De buikdanseres heeft ons veel kunnen leren, was erg leuk! Ik raad deze workshop iedereen aan!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?