Skip to main content
sfeerbeeld Burlesque workshop

Burlesque workshop

Leer bewegen als een echte 'foxy lady' !

Terug naar de jaren '50: de veren en boa’s mogen weer uit de kast! Leer teasen met een grote knipoog en stap uit je comfort zone! Onze docente is professioneel danseres en zal je de fijne kneepjes van deze mooie dansvorm leren. Soepele heupbewegingen, een schalkse blik, mooie armbewegingen en een sexy loopje, van alles passeert de revue tijdens deze spannende workshop in West-Friesland. De workshop Burlesque wordt gegeven op vrolijke muziek die iedereen kent, dus iedereen kan de oefeningen gemakkelijk meedoen. Laat jouw sensuele kant naar boven komen en leer als een 'foxy lady' bewegen. En echt, die lange sexy handschoen is een handige tool om mee te spelen. Na deze workshop weet jij iedere man gegarandeerd het hoofd op hol te brengen! De workshop is erg geschikt voor een vrijgezellenfeestjes voor dames: hilariteit en gezelligheid ten top in West-Friesland! Gebruik van burlesque accessoires en bijbehorende kleding zijn bij de workshop inbegrepen.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,-
Minimum aantal personen: 10
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 1,5
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, West-Friesland
Opties voor locatie: Tevens is het mogelijk om de workshop in een andere plaats te boeken zoals Alkmaar, Purmerend, Volendam of elders. Locatie in overleg.
De activiteit is inclusief: Begeleiding docente, zaalhuur, gebruik van Burlesque kleding en accessoires, oorkonde voor iedere deelnemer. De workshop kun je uitbreiden met een pauze met hapjes en drankjes. Dan duurt de workshop 2 uur.
Verdere mogelijkheden: Indien je kiest voor de workshop van 2 uur inclusief hapjes en drankjes met een gezellig aangeklede tafel, dan is de prijs € 29,50 per persoon exclusief 21% btw.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Buikdans workshop'

Referenties:

Voor dit uitje hebben we nog geen referentie ontvangen. Neem contact met ons op en wees de eerste voor dit uitje.

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?