Onze uitjes kunnen geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Christmas polaroid party

Christmas polaroid party

Ontdek de stad met de 'good old' polaroid camera, ho ho ho!

Wil jij met je vrienden, collega's of vrienden vastleggen hoe mooi de Westfriese steden zijn met Kerst? Speel dan dit originele ‘old school’ polaroid spel!

Een leuk uitje met een kerstthema, dit stadsspel in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland. Hoe werkt het? Op de startlocatie ontvangt onze spelbegeleider jullie met een duidelijke uitleg. Nadat jullie je in teams hebben verdeeld en een leuke teamnaam hebben bedacht, krijgen jullie een spelformulier met cryptische vragen en de welhaast antieke polaroid camera mee. Het spel kan beginnen!

De bedoeling is om leuke en originele ‘snap shots’ te maken van de stad van jullie keuze. Elke stad heeft zijn eigen mooie en bijzondere plekken, sommigen heel erg bekend, andere nauwelijks. Aan jullie om deze plekken te vinden en er de polaroidopdracht uit te voeren. Omdat deze ‘Christmas polaroid party’ helemaal om het thema Kerstmis draait, kunnen jullie veel “Hohoho!’ en ‘Jingle Bells’ verwachten. De Waag in Alkmaar, Kasteel Radboud in Medemblik en de Drommedaris in Enkhuizen, hoe ‘Kerstig’ zijn deze monumenten? Natuurlijk komen je teamleden ook op de polaroids te staan, zodat jullie na afloop geweldige herinneringen meenemen.

Aan het einde van dit spel mogen jullie genieten van een heerlijk drankje. Terwijl jullie je opwarmen zal onze enthousiaste begeleider de gemaakte polaroids streng doch rechtvaardig op originaliteit beoordelen. Het team dat bovendien ook alle locaties heeft gevonden en de meeste vragen goed heeft beantwoord, is de ‘Christmas polaroid master’ en ontvangt leuke prijzen.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 30,00
Minimum aantal personen: 10
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Hoorn
Opties voor locatie: Elders in West-Friesland, Alkmaar, Purmerend.
De activiteit is inclusief: Begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik polaroidcamera + foto materiaal, spelmaterialen, 1 drankje p.p. na afloop spel (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, fotoboekje voor meenemen polaroidfoto's.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

Voor dit uitje hebben we nog geen referentie ontvangen. Neem contact met ons op en wees de eerste voor dit uitje.

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?

© Westfriese Uitjes
All rights reserved