Skip to main content
sfeerbeeld Culinaire wandeling

Culinaire wandeling

Wandelen, dineren, kletsen en genieten!

Voor de start van deze heerlijke culinaire wandeling word je in het eerste restaurant hartelijk ontvangen. Tijd om even gezellig bij te kletsen met je vrienden of collega's en te genieten van het voorgerecht en een drankje. Daarna is het tijd om in de benen te komen! Onze vrolijke gids haalt jullie op voor het eerste deel van de wandeling. Jullie lopen langs vele mooie plekken in Hoorn, en daar kan onze gids op een enthousiaste en boeiende manier over vertellen. Talloze weetjes en interessante verhalen over de VOC-tijd en de 'vreemde vogels' die toen in Hoorn woonden en werkten, passeren de revue. Vervolgens brengt de gids je naar het volgende restaurant, waar het hoofdgerecht wordt geserveerd. Tijd om te relaxen en te genieten! Dan neemt de gids jullie weer mee voor een laatste wandeling door de mooie VOC-stad Hoorn. Het nagerecht wordt geserveerd in het derde en laatste restaurant. 

Het starttijdstip van deze wandeling zal rond 18.00 liggen, en de avond eindigt rond 22.00. Indien gewenst kunnen deze tijden worden aangepast. Dit is een gezellige en smakelijke activiteit voor een gezelschap dat lekker wil tafelen, meerdere collegae of vrienden wil spreken, en ook nog bijzonderheden wil opsteken van de mooie stad Hoorn in West-Friesland! Omdat je wandelen en dineren afwisselt, heb je in een relaxte setting met meerdere mensen binnen je gezelschap contact. Kortom: een gezellige avond gegarandeerd!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 75,-
Minimum aantal personen: 12
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 4 uur
Locatie: Hoorn
De activiteit is inclusief: een heerlijk driegangendiner: voorgerecht met 1 drankje, hoofdgerecht met 2 drankjes, nagerecht met 1x koffie of thee, begeleiding professionele VOC-gids en mooie verhalen. De drankjes zijn op basis van Hollandse bar.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

logo bsn medical almere
"Een team van BSN Medical heeft een geweldige dag doorgebracht in Hoorn. Mede door de meer dan uitstekende begeleiding van Anneline, van Westfriese Uitjes. Heerlijk gegeten en mooie verhalen gehoord!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?