Skip to main content
sfeerbeeld Escape dinerspel

Escape dinerspel

Een dinerspel zo spannend dat de gerechten staan af te koelen! Los jij met jouw team de uitdagende raadsels op en kraak je de kluis?

Westfriese Uitjes verzorgt een spannend dinerspel waarbij je je hersenen goed moet gebruiken. Een Escape room, maar dan verpakt in een gezellige avond uit: een Escape dinerspel! Je moet flink aan de slag als speurneus, want er is een moord gepleegd: de lokale crimineel Harry H. is in koelen bloede omgelegd en aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem vermoord? Niemand die het weet! De enige getuige durft uit angst voor represailles namelijk niets aan de politie te vertellen. Deze getuige heeft de naam van de moordenaar echter opgeschreven en het briefje verborgen in een kluis. Aan jullie de taak om de naam van de moordenaar te achterhalen. Kraak die kluis!

In teams ga je aan tafel de strijd aan. Zoek codes en los puzzels en uitdagende raadsels op. Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning  tussendoor op met extra, interactieve luisterspellen. Je gaat als een echte Miss Marple aan de slag. En we testen niet alleen hoe scherp je bent, maar ook hoe goed jouw gehoor ontwikkeld is!

We hebben een extra verrassing in petto: een dubbele Escape 'ontsnapping'! Wie krijgt het grote hangslot open, en welk team kraakt aan het einde van het spel de kluis en zal de naam van de moordenaar vinden? Het doel van het hangslot openen is om extra punten te verdienen. Los je een raadsel op, dan kies je een sleutel uit de selectie. Welke sleutel is de juiste en past op het grote slot? De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt om het te proberen... Een beetje geluk helpt zeker mee!

Daarnaast los je raadsels op waarmee cijfers vallen te verdienen. Deze cijfers leiden aan het einde van het spel tot de juiste kluiscode. Het team dat tijdens het dinerspel de meeste cijfers bij elkaar heeft gesprokkeld, mag als eerste de kluis openen en is de winnaar! 

Ondertussen geniet je van een heerlijk driegangendiner. Hoewel we betwijfelen of de gerechten heet gegeten worden, want naarmate de tijd vordert ontstaat er een zinderende strijd!

Heb je zin in een culinair uitje met een groot competitief element? Boek dan ons Escape dinerspel, verzorgd door Westfriese Uitjes!

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 62,50
Meer prijzen:

Prijs: € 62,50 p.p. (excl. btw) tot 30 personen
Prijs: € 60,- (excl. btw) vanaf 31 personen

Minimum aantal personen: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Noord-Holland, West-Friesland
Opties voor locatie: Indien gewenst verzorgen wij dit spel ook elders in Noord-Holland.
De activiteit is inclusief: Begeleiding van quizmaster, een heerlijk driegangen diner, gebruik muziekinstallatie, gebruik van alle spelmaterialen, gebruik van de quizknoppen, prijzen voor de winnaars. De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur worden besteld. Drankarrangement per uur  € 6,50 p.p.: onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie, thee. 
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

foto referentie Vriendenuitje Jolanda
“Een super gezellig spel om te spelen samen met vrienden, familie of je collega’s. Er waren leuke maar soms moeilijke vragen en raadsels. Het Escape room spel steekt goed in elkaar en is spannend, welk team gaat er winnen. We hebben een vreselijk gezellige middag gehad!”

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?