Skip to main content
sfeerbeeld 'Fout is goud' quiz

Fout is goud quiz

Een hilarische 'foute quiz' met hoofdletter F!

Treed binnen in de wondere wereld van De Foute Quiz: een ideale middag of avond uit voor teambuildingsuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsactiviteiten of familiefeesten!

Geen klassieke quiz met standaardvragen maar een interactief gebeuren – inclusief onze quizmaster en veel gekkigheid!  Een ideale manier om je vrienden en collega’s eens van een heel andere kant te leren kennen. Gedurende de verschillende rondes gaan alle teams met elkaar in de clinch. Grappige vragen en spellen passeren de revue. Wat denk je bijvoorbeeld van de hilarisch foute muziek en kleding uit de jaren 90? Herken jij de begintune van die goed foute programma's die je (vroeger) op tv zag? Deze superfoute quiz zorgt zeker voor een geslaagde middag of avond!

En uiteindelijk gaat het erom welk team de meest foute vragen goed beantwoord heeft. Zij zijn de grote winnaars van deze Foute quiz:  fout = goud!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen, prijs op aanvraag.
Duur (in uren): plm. 2 uur 
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Purmerend, Noord-Holland, West-Friesland, eigen locatie
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Verdere mogelijkheden: Dit spel is ook als dinerquiz te reserveren of in combinatie met een lekkere lunch. De dinerquiz duurt 4 uur en is inclusief een drie gangendiner. Prijs per persoon € 56,- (excl. btw).
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook Ranking your friends'

Referenties:

standaardfoto referentie

"Het was een ontzettend leuk uitje. Onze groepsleider was ook erg leuk. Kortom een leuke en gezellige avond."

logo Leekerweidegroep

Zeer geslaagd team uitje gehad! Het is heel fijn dat er tijdens het uitje goede begeleiding bij is van Westfriese Uitjes. Leuk spel, veel lol gehad en vooral erg gezellig!

standaardfoto referentie
"De quiz was helemaal geslaagd, we hebben een leuke avond gehad met z'n allen! De quiz was boven verwachting en goed in elkaar gezet! De activiteitenbegeleider krijgt van ons een dikke 10 en we zouden deze activiteit zeker aanraden bij anderen. Bedankt voor de leuke avond en tot de volgende keer!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?