Skip to main content
Een spannend Escape Room Game spel in Noord-Holland!

GPS Escape city game

Een spannende ontsnappingsspel! Slaag jij er met jouw team in op tijd de gijzelaars 
te bevrijden met dit escape room spel? Speel het Escape City game in jouw favoriete stad in Noord-Holland. Uitdagend en origineel!

Westfriese Uitjes biedt Escape City game aan in hartje Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Enkhuizen of indien gewenst in een andere stad. Teambuilding, logisch nadenken en snelheid zijn van groot belang! Het Escape City game is geweldig als bedrijfsuitje of als teamuitje maar ook om te spelen met vrienden of familie!

Bij dit uitdagende interactieve spel is de opdracht om de door mister Greedy gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen. Deze crimineel houdt rijke personen zoals Joop Eindeloos, John van Mollenstein en baron van Bruins tot Sloten vast. Waarom? Om zijn eigen imperium te vergroten, natuurlijk. It's all about the money, zoals gewoonlijk...

Met behulp van een GPS apparaat moet ieder team binnen een kleine 2 uur zo veel mogelijk gegijzelden uit hun 'kamers' zien te bevrijden. Jullie gaan op pad om de locaties te zoeken en zo te ontdekken waar het pand staat waar de gijzelaars zich bevinden. Deze locaties zijn onder andere te traceren via GPS en de foto's die je meekrijgt. Laat je hersenen kraken en los de raadsels op, zodat je met jouw team voldoende punten verdient. Het doel is om de juiste code van kluis te achterhalen. Daarin bevindt zich behalve extra losgeld ook de locatie waar mister Greedy zich schuilhoudt. Vind deze crimineel!

Het team dat het snelst alle gegijzelden bevrijdt en ze weer veilig naar huis laat terugkeren, wordt onder het genot van een welverdiend drankje gehuldigd als winnaar!

Maar wees snel: de klok tikt… Dus mobiliseer je team en ga op pad met het spannende GPS spel  'Escape city game'!

Het Escape city game is ook te reserveren in een junior versie. Bij de junior versie zijn de raadsels aangepast. Geschikt vanaf plm. 10 jaar en ouder.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan het minimum aantal deelnemers of bij grote groepen: prijs op aanvraag!
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, West-Friesland
De activiteit is inclusief: Gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen. 
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Moord in Hoorn'.

Referenties:

standaardfoto referentie

“Wij hebben gekozen voor het escape spel een hebben een super leuk personeelsuitje gehad! Een compleet verzorgd uitje, super goed geregeld van begin tot eind. Contact was al voortreffelijk en er werd goed meegedacht met onze wensen. Het spel was van begin tot eind spannend en voor ieder wat wils, afgesloten met super verzorgde aangeklede borrel. Ik raad het iedereen aan, wat een top dag!”

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?