Skip to main content
sfeerbeeld GPS 'Moordspel'

GPS Moordspel

Wie heeft slager van Kampen vermoord? Kun jij het ontdekken? Zet je speurneus op en zoek het moordwapen. Speel dit interactieve spel in Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en elders!

Breaking news: slager van Kampen is bruut om het leven gebracht! De arme man is levenloos aangetroffen, maar niemand weet wie deze laffe moord op z'n geweten heeft. Aan jouw team de taak om uit te zoeken wat er is gebeurd!

Met dit spannende interactieve GPS spel probeer je aan de hand van GPS opdrachten en vragen uit te vinden op welke locatie de slager is vermoord. Ook moet je zien te ontdekken hoe deze man om het leven is gekomen. Beschikt jouw team over detectivekwaliteiten? Wie is snel én slim, weet alle vragen goed te beantwoorden, de foto's bij de GPS locaties te spotten en de opdrachten het beste uit te voeren? Dat team is de winnaar en de 'superdetective' van Hoorn!

Omdat je als team moet samenwerken, is deze activiteit zeer geschikt voor een dagje teambuilding. Maar ook met jouw familieuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag zal deze activiteit leiden tot hilariteit en veel plezier! Dit uitje is te boeken op diverse plaatsen in West-Friesland en in Amsterdam.

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'Escape city game'

Referenties:

logo leekerweide groep
"We wisten niet wat we konden verwachten met het spel maar vonden het een hele leuke manier om aan teambuilding te doen. De combinatie van leuke opgestelde brainkrakers, het zoeken naar locaties met GPS. De vragen en opdrachten waren van verschillend niveau. Het geheel stak leuk in elkaar. Ontzettend fijn mail contact gehad met Anneline van Westfriese Uitjes. Ze is ons goed tegemoet gekomen: toen wij dit uitje moesten verplaatsen was zij welwillend. Grote service!! Het is een geslaagde dag geweest en ik zou Westfriese Uitjes zeker aanraden bij andere mensen!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?