Skip to main content
sfeerbeeld GPS spel 'Goed fout'

GPS spel Goed fout

Ga op pad met dit knotsgekke 'Goed fout' GPS stadsspel in West-Friesland!

Doe mee met dit knotsgekke GPS-spel in het centrum van jouw favoriete stad. Dit spel staat garant voor grappige en gekke vragen, goed 'foute' opdrachten en het spotten van bijzondere plekken in de stad, waar je uitdagende opdrachten staan te wachten.

Wat is de bedoeling? In teams ga je de strijd aan in dit foute spel met een hoofdletter F!

Het GPS-apparaat brengt je op locaties waar je opdrachten aantreft die je met je team dient uit te voeren. Waar mag je aan denken? Samen dat ene foute nummer zingen, voorbijgangers aanspreken om iets voor elkaar te krijgen, zoveel mogelijk items verzamelen, iets doen met het fenomeen zwaartekracht,  en andere gekkigheid. We verklappen natuurlijk nog niet welke opdrachten jullie krijgen voorgeschoteld... Je creativiteit en 'durf' worden in ieder geval flink op de proef gesteld! 

Sommige opdrachten zijn een béétje 'fout', andere iets meer… Hoe beter de opdrachten uitgevoerd zijn, hoe meer punten je verdient! Het resultaat van elke opdracht wordt per WhatsApp naar de spelleider gestuurd. Zij beoordeelt de opdrachten op originaliteit en hoe 'goed fout' ze zijn uitgevoerd.

Voor we starten krijg je alvast een 'opwarmertje' in de vorm van een hele foute quiz. Kun jij de vragen beantwoorden over de meest gekke dingen? Met deze quiz kun je extra punten verdienen om alvast een voorsprong te nemen op de andere teams!

Speel dit superfoute stadsspel waarbij je geheid twee uur lang in een deuk ligt.

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2,5 uur
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, West-Friesland
Opties voor locatie: Indien gewenst in andere steden in West-Friesland
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.
Verdere mogelijkheden: De duur is inclusief uitleg spel.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Referenties:

logo Ooms bouwbedrijf

"Met ons bedrijf hebben wij via Westfriese uitjes een leuk stadsspel in Hoorn gedaan. Tijdens de ontvangst met koffie en lekkers hoorden wij in welke groep wij waren ingedeeld en samen met de collega’s vervolgens op pad gegaan. Als Horinees was mij de stad bekend, maar was geen garantie voor de juiste antwoorden! Een uitdagend en vermakelijk spel! Na afloop heerlijk geluncht met zijn allen bij restaurant Ridderikhoff."

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?