Skip to main content
sfeerbeeld GPS spel 'Ik hou van Holland'

GPS spel Ik hou van Holland

Een gezellig interactief GPS spel in Hoorn en omstreken: de GPS uitdaging 'Ik hou van Holland!' in West-Friesland!

'Ik hou van Holland' is een interactief spel dat wordt gespeeld in groepjes van 4 tot 6 personen. Met het GPS apparaat in de aanslag gaan de teams zoveel mogelijk punten verdienen. Onderweg moeten de teams vragen beantwoorden over Holland. Dat zijn geen standaardvragen, maar actuele Hollandse vragen die kunnen gaan over van alles: typisch Nederlandse lekkernijen, het Koninklijk Huis, Amsterdam of andere onderwerpen. Hebben jullie de vragen goed beantwoord, dan verdient het team punten. Hoe is het met jouw 'Ik hou van Holland' kennis gesteld, en link jij de GPS way points aan de polaroidfoto’s van de stad? Hoe goed ken jij Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of Amsterdam? Let goed op de gevels, bijzondere plekken in de stad, en zoek de punten bij elkaar.

Onderweg komen er ook grappige en ludieke opdrachten voorbij die alle teams tot een goed einde dienen te brengen. Met deze opdrachten kunnen jullie extra punten winnen! Welk team heeft de meeste kennis van ons mooie kikkerlandje en wie sleept de prijzen binnen?

Het 'Ik hou van Holland' GPS spel is een geweldig uitje voor een teambuildingsdag of bedrijfsuitje, omdat samenwerken belangrijk. Dus trommel je collega's of vrienden op en speel dit uitdagende en gezellige stadsspel in West-Friesland!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Volendam
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

logo Veiligheidsregio Noord-Holland Noord
"De activiteiten en het arrangement waren goed georganiseerd. Het GPS 'ik hou van Holland spel' is een leuke activiteit om samen te werken en zo ook meer van de stad te zien. We vonden het een geslaagde dag en de locaties waar we de koffie met gebak en de lunch kregen waren erg goed. Westfriese Uitjes had een goede begeleider, ze krijgt een 9! We hebben van de deelnemers veel positieve reacties ontvangen en raden Westfriese Uitjes dan ook zeker aan bij andere mensen."

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?