Skip to main content
sfeerbeeld GPS spel 'Vrijgezellig'

GPS spel Vrijgezellig

Speel dit hilarische 'vrijgezellige' GPS spel met een stout tintje!

Dit leuke spel is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest voor dames of heren. Gaat je vriend of vriendin trouwen? Tijd voor een knalfeest! Met dit uitdagende en grappige GPS spel verras je niet alleen alle deelnemers, maar vooral de bruid of bruidegom. Gewapend met een GPS apparaat gaan jullie in twee teams de stad in. Het is de bedoeling dat je met dit spel zo snel mogelijk alle locaties vindt, waar een uitdagende opdracht op jullie wacht. Daarbij stellen we jullie creativiteit en jullie kennis over de bruid of bruidegom, de liefde en aanverwante zaken behoorlijk op de proef!  Om aan te tonen dat jullie de opdrachten goed hebben uitgevoerd, sturen jullie het bewijs door middel van een foto per WhatsApp naar de begeleider. Die zal ongetwijfeld verrassende en bijzondere foto's van jullie ontvangen!

Kunnen jullie de opdrachten tot een goed einde brengen en daarmee zoveel mogelijk punten verdienen? En dan is er nog de grote 'love' quiz die op het eind wordt gespeeld: weten jullie alle vragen goed te beantwoorden over de bruid of de bruidegom, de liefde en de andere sekse? Je leert de bruid of bruidegom nog beter kennen door deze leuke, en soms wat stoute vragen. Het team dat wint, ontvangt een leuke prijs.

Kortom: een superleuk stadsspel met alle ingrediënten voor een geweldige middag!

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Schagen, Volendam, Noord-Holland
Opties voor locatie: Indien gewenst elders in Noord-Holland
De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor dit vrijgezellenfeest.

Andere mensen bekeken ook 'Buikdans workshop'

Referenties:

standaardfoto referentie

"We hebben een super middag gehad! Grappige opdrachten, leuk spel en we hebben erg gelachen. De bruid was ook blij dus missie geslaagd!
Dit spel raden we zeker aan voor een vrijgezellenfeest. Dank jullie wel voor een geslaagd vrijgezellenuitje!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?