Onze uitjes kunnen geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld 'Happen & tappen' dinerspel met GPS

Happen & tappen dinerspel met GPS

Speel dit uitdagende GPS spel: een driegangendiner in twee verschillende restaurants, en tussendoor met jouw team dit gave spel spelen.

Dus de stad in, GPS apparaat mee, blik op scherp en op pad met het 'Happen & tappen' GPS dinerspel!

Een spannend GPS spel en een heerlijk diner: speel het 'Happen & tappen' GPS spel! We starten dit spel in het centrum van een stad naar jullie keuze. In teams gaan jullie een interactief GPS spelen, waarbij het erom gaat wie zo snel mogelijk alle GPS punten linkt aan 'snapshots' van locaties in Hoorn of een andere leuke stad in West-Friesland. Welk team is het scherpst en let het best op? Maak de juiste combinaties van de GPS waypoints met de foto's. Zo leer je de stad wel op een hele andere manier kennen... Na een uur is het tijd om in het eerste restaurant van een lekker voorgerecht en een drankje te genieten. Met deze 'bodem' gaan jullie weer op pad: GPS apparaat in de aanslag en go!

Ben jij met je team snel, accuraat en slim? Weet jij de oplossingen van het spel te vinden? Na de tweede spelronde, nu van 45 minuten, komen jullie aan op de laatste locatie. Hier wachten jullie het hoofdgerecht en het dessert, en uiteraard een kopje koffie of thee. Op deze locatie vindt de prijsuitreiking plaats. Welk team heeft gewonnen?
Een gezellige, smakelijke en originele middag of avond uit!

Voor het GPS spel kan worden gekozen uit de volgende thema's: Ik hou van Holland, Moord in Hoorn, Culinair & Co, De Jongens & de meiden, Goed Fout, Escape City Game of Kaap Hoorn.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 67,50
Minimum aantal personen: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, West-Friesland
De activiteit is inclusief: Een heerlijk drie gangen, spelbegeleiding door Westfriese Uitjes, drie drankjes p.p. Hollandse bar, prijzen voor de winnaars, gebruik van GPS apparaten en alle spelmaterialen. Er zijn geen drankjes bij dit arrangement inbegrepen. U kunt deze zelf ter plaatse afrekenen of gebruik maken van een drankarrangement. De prijs van een drankarrangement verschilt per horeca gelegenheid. Dit is op aanvraag.
Verdere mogelijkheden: Dinerspel tm 30 personen - € 67,50 p.p. (excl. btw). Dinerspel vanaf 31 personen - € 65,- p.p. (excl. btw).
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

Annemieke Hageman - vriendenuitje

standaardfoto referentie
"Met onze vriendengroep hebben we het Happen en Tappen GPS Dinerspel gespeeld. De combinatie van het spelen van een spel en tussendoor eten beviel ons erg goed. Het spel was uitdagend en van een goed niveau. We moesten hard werken om alle vragen te kunnen beantwoorden binnen de tijd; een uitdaging die aan onze fanatieke groep goed besteed is. De begeleidster deed het erg leuk en met Anneline was van te voren alles zo geregeld!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?

© Westfriese Uitjes
All rights reserved