Skip to main content
sfeerbeeld Highland games West-Friesland

Highland games West-Friesland

Het stoere uitje voor dappere strijders (M/V) met spierballen en hersens!

Is het tijd voor een sportief dagje uit waarbij teambuilding het belangrijkste ingrediënt is? Dit is een echt 'steek je handen uit de mouwen uitje', want tijdens dit originele dagje uit zijn jullie spierballen niet onbelangrijk... Dus stroop je mouwen op en ga aan de slag, want zoals de Schotten zeggen: 'Ai laddie and lassie, let's get to work!'

Wat zijn Highland Games?

De Highland Games zijn honderden jaren geleden ontstaan in, zoals de naam al zegt, de Hooglanden van Schotland. Deze wedstrijden werden georganiseerd om de Schotse clans de mogelijkheid te geven voor het oog van hun koning te laten zien wie het meest waard was. Pluspunt voor de Schotse koning: hij kon meteen zien welke mannen sterk genoeg waren waren voor rekrutering in het leger! Zulke spelen scheiden immers de knapen van de mannen! (En anno nu de meiskes van de vrouwen.)

Wat is de bedoeling tijdens dit stoere uitje?

Nadat jullie teams hebben gevormd volgt een duidelijke uitleg. En dan is het tijd om te laten zien wat jullie aan power in huis hebben. In de komende uren gaan we jullie testen op diverse disciplines: kracht, teamspirit, communicatie, samenspel, en niet te vergeten een heleboel lol. Jullie leggen de beproevingen af onder luid gejuich en het kritisch oog van de medestrijders. Hilariteit gegarandeerd!

De teams ontmoeten elkaar in verschillende krachtmetingen; denk aan touwtrekken, armpje drukken, paalwerpen, de reuzenslalom en tonnen rollen. Maar niet alleen op kracht behalen jullie de punten, want tijdens het hamer slingeren en hoefijzer werpen wordt ook jullie coördinatie op de proef gesteld. Aan het einde van deze oergezellige middag zal worden gekeken welk team het meest behendig is geweest en de meeste powerpoints heeft gescoord. Het winnende team gaat naar huis met een prijs en misschien wel een potje tijgerbalsem om de spierenballen te verzorgen!

Highland Games van Westfriese Uitjes biedt van alles wat, en is daarom zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, teambuilding en bedrijfsuitjes. Uiteraard hebben wij gekozen voor ongevaarlijke spellen die ook door de minder sterke heren en dames zijn uit te voeren.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Meer prijzen:

15-25 personen Prijs € 27,50 (excl. btw).
26 personen en meer € 25,50 (excl. btw). 

Minimum aantal personen: 15
Bij minder dan 15 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, West-Friesland
Opties voor locatie: Julianapark te Hoorn, of elders in West-Friesland in een groene omgeving. Indien gewenst kan het spel op locatie worden gespeeld.
De activiteit is inclusief: Begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik van alle spelmaterialen Highland Games, vervoer heen/retour van alle spelmaterialen naar locatie uitje en het parcours uitzetten, prijzen voor de winnaars.
Verdere mogelijkheden: Indien gewenst kan Westfriese Uitjes tegen meerprijs consumpties verzorgen bij de Highland Games.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook Parkgolf

Referenties:

logo spinaker onderwijs
"Dankzij de organisatie van Anneline en haar medewerkers hebben we een ontzettend leuk personeelsfeest gehad. Deze activiteit is een aanrader en goed te doen voor sportieve en minder sportieve mensen. Erg gelachen! Afwisselende activiteit, goede catering en een prima prijs!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?