Skip to main content
sfeerbeeld 'Ik hou van Holland' quiz

Ik hou van Holland quiz

Een hilarische en oergezellige quiz in West-Friesland!

Een quiz is een oergezellige en uitdagende activiteit voor ieder bedrijfsuitje, familiefeest of teamuitje. Onze vrolijke quizmaster zorgt ervoor dat alle teams vol enthousiasme van start gaan met de uitdagende 'Ik hou van Holland' quiz! Deze quiz bestaat uit verschillende ronden: "Raad de BN-er", muziekfragmenten, quizvragen, de meezing ronde en nog veel meer! Kortom: een middag of avond in West-Friesland vol hilariteit en lol! Het credo 'gezelligheid kent geen tijd' is zeker van toepassing bij dit (team)uitje. Dus mobiliseer je vrienden, familie of collega's en speel de 'Ik hou van Holland' quiz. Wie wint gaat er vandoor met de eeuwige roem!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 12
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Noord-Holland, West-Friesland
Opties voor locatie: Ergens in een plaats in West-Friesland en Noord-Holland. Indien gewenst verzorgen we de quiz op uw eigen locatie.
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik alle spelmaterialen, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Verdere mogelijkheden: Deze super leuke quiz is ook in een dinervorm te boeken. Tussen de spelrondes door zal er een heerlijk 3 gangen diner worden geserveerd. Prijzen dinerspel Prijs: € 56,- p.p. (excl. btw) tot 30 personen Prijs: € 52, (excl. btw) vanaf 31 personen Let op : drankjes zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk om de drankjes op basis van nacalculatie te bestellen en op de dag van het evenement ter plaatse af te rekenen OF een drankarrangement te reserveren via Westfriese Uitjes. De prijs van het drankarrangement verschilt per horeca gelegenheid.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie
"We geven de quizmaster een 10! Ik werd zeer goed geholpen bij Westfriese Uitjes, snelle reacties, super leuke quiz en goede service. Keep going!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?