Skip to main content
sfeerbeeld 'Jongens tegen de meiden' quiz

Jongens tegen de meiden quiz

De eeuwenoude 'battle': de mannen tegen de vrouwen!

Altijd al willen weten wie de beste is: de jongens of de meisjes? De meisjes kunnen niet autorijden en de jongens kunnen niet twee dingen tegelijkertijd doen. Zeggen ze, maar de meningen zijn verdeeld.  Tijdens deze gezellige quiz in West-Friesland kan er voorgoed afgerekend worden met alle vooroordelen! Er zijn verschillende spelrondes en opdrachten om te bepalen welke sekse nu echt de beste is. Dit zorgt uiteraard voor hilarische taferelen. Er komen zowel verschillende onderdelen uit TV programma's zoals het Letterpakken spel en Ranken, als andere uitdagende spellen aan bod. Dus roep je vrienden, familie of collega's bij elkaar en speel dit geweldige spel! Uiteraard huldigen we aan het einde het winnende team. Want er kan er maar één de beste zijn...

Deze activiteit is ook te reserveren met een 3 gangen diner erbij. Klik hier voor meer informatie.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2 uur 
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Noord-Holland, West-Friesland, eigen locatie
Opties voor locatie: Indien gewenst verzorgen we de quiz op uw eigen locatie.
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Verdere mogelijkheden: Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of een heerlijk 3 gangen diner te reserveren bij de quiz. Een dinerquiz kost € 56,- p.p. (excl. btw).
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie
"Super avond, leuke quiz! Goede quizmaster. Flexibel, speelt in op de wensen van de groep. Leuk voor alle leeftijden. Meesten van ons waren 40 tot 50 jaar maar ook de tieners van 17 jaar en drie grootouders (75+) deden volop mee. Echte aanrader dus!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?