Skip to main content
sfeerbeeld Mannetje van de radio

Mannetje van de radio

Het origineelste en leukste teamuitje van Noord-Holland!

‘Mannetje van de radio’ is een unieke muziek- en entertainmentquiz die je alleen bij Westfriese Uitjes kunt boeken. Deze quiz bestaat uit een aantal radiospelletjes, waarvoor je geen uitgebreide muziekkennis hoeft te hebben en waaraan iedereen kan meedoen. Bij deze quiz geen saaie en moeilijke muziekvragen. Zelfs de meest passieve collega, oom of tante of andere saaie sok in jullie gezelschap zal het niet voor elkaar krijgen om stil te blijven zitten met deze grappige spellen!

Dit spectaculaire muziekfestijn bestaat uit meerdere ronden vol grappige, bijzondere en uitdagende opdrachten. Wat kun je bijvoorbeeld verwachten? Een greep:

TV Tunes In 2 ronden krijgen de teams verschillende TV-tunes voorgeschoteld. Wie herkent ze nog?

‘Goh, wat zingt ie nou joh?!’ Een kandidaat van het talentenprogramma Idols zingt een liedje… Helaas is dit niet de meest talentvolle deelnemer, en een carrière als zanger of zangeres lijkt erg onwaarschijnlijk. Herkennen jullie het origineel?

K Mannetje van de radio uitje muziek quiz hoorn west frieslandDubbel dutch Hoe goed kun jij luisteren? We spelen twee bekende nummers tegelijkertijd af, je gehoor wordt maximaal getest! Herken jij de deuntjes?

Wie ben ik? Aan de hand van een reeks audiofragmenten moeten de teams ontdekken welke persoon er wordt gezocht.

Verdraaid lastig We spelen een aantal hits achterstevoren af. Ga er maar aan staan… Wie is zo knap om ze allemaal te herkennen?

De hoogste versnelling Weer diverse hits, nu op topsnelheid. Het zijn bekende deuntjes, maar welk team weet het eerst om welke hits het gaat?

De grote ster Je hoort 4 zeer korte fragmenten van bekende nummers van 1 artiest of band. Ze zijn aan elkaar vast geplakt. Welke wereldhits zoeken we?!

Piep! We draaien een nummer en dan stopt het nummer met een piep. Maak de tekst af, zing de juiste tekst. Na de piep spelen we de rest van het nummer en kun je horen of het klopt. Dus zing uit volle borst mee!

Dit is een kleine selectie uit de spellen die we in ‘Mannetje van de radio’ hebben opgenomen. Het evenement is vanwege de noodzakelijke samenwerking zeer geschikt voor een teambuilding uitje, en biedt toch ontspanning en erg veel lol. Dus boek deze geweldige en originele quiz en praat volgend jaar nog na hoe jouw team het voor elkaar gekregen heeft om er met de overwinning vandoor te gaan!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 12
Prijs bij minder deelnemers dan 12 personen en bij grote groepen op aanvraag.
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Noord-Holland, West-Friesland, eigen locatie
Opties voor locatie: Indien gewenst kun je deze activiteit op een eigen locatie te boeken.
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik alle spelmaterialen, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Verdere mogelijkheden: Dit leuke spel is ook in dinervorm te boeken. Tussen de spelrondes door zal een heerlijk 3 gangen diner worden geserveerd. Prijs dinerspel Prijs: € 56,- p.p. (excl. btw) tot 30 personen Prijs: € 52,- (excl. btw) vanaf 31 personen Let op : drankjes zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk om de drankjes op basis van nacalculatie te bestellen en op de dag van het evenement ter plaatse af te rekenen OF een drankarrangement te reserveren via Westfriese Uitjes. De prijs van het drankarrangement verschilt per horeca gelegenheid.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook stadsspel 'Pubquiz'

Referenties:

standaardfoto referentie
“We hebben meerdere uitjes laten organiseren door Westfriese Uitjes. Het is altijd top geregeld en een super herinnering. Dit spel is geweldig, wat een herkenning qua muziek en veel lol gehad met de verschillende muziekrondes. Zeker een aanrader voor een hele gezellige avond met lekker eten!”

logo Wilgaerden
"We hebben ons erg vermaakt. Cijfer 9 geven we, geweldig al die muziekspellen. Hilarisch soms! Lekker afwisselend en voor iedereen wat wils. Het is een aanrader om een boeking te doen bij de Westfriese Uitjes. Waarschijnlijk volgend jaar weer!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?