Skip to main content
sfeerbeeld Nostalgische Oud Hollandse spellen

Nostalgische Oud Hollandse spellen

Versla jouw collega, team, vriend of familie met de Oud Hollandse spelletjes: 100% garantie voor een oergezellige middag!

Gezellig aan de slag met Oud Hollandse spelletjes, de spelletjes van weleer! Onder het genot van een drankje speel je deze nostalgische spelen die er 100% zeker voor zorgen dat iedereen fanatiek aan de slag gaat. Wil jij je moeder, opa, collega of vriend verslaan met onder andere sjoelen, ringwerpen, hoedje wip, slingerplank of labyrint. De insteek is lekker kletsen en lol maken met deze spellen die je terug brengen naar vroeger. Ben jij de meest behendige speler of gaat oom Jan of tante Bep er vandoor met de hoogste score?

Uiteraard krijgen de winnaars een leuke prijs. West-Friese kneuterige gezelligheid ten top met deze nostalgische Oud Hollandse spelletjes! Dus boek de Oud Hollandse spellen en ga een gezellige middag tegemoet! Uiteraard geniet je tijdens de spellen van een lekker drankje.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 1,5 met uitloop naar 2 uur
Locatie: West-Friesland
Opties voor locatie: Het is tevens mogelijk om de spellen te huren en op uw eigen locatie te spelen. Prijs huur pakket met 6 spellen: € 145,- Dit is inclusief: haal/brengkosten in de regio West-Friesland, scoreformulieren, uitleg ter plaatse over het gebruik van de spellen, gebruik alle spellen/materialen, 21% btw.
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik van alle spelmaterialen, 1 drankje p.p., prijzen voor de winnaars, vervoer en klaarzetten spellen, huur locatie.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

logo brandweer Nibbixwoud
"Goede organisatie met vele mogelijkheden voor iedereen om een geslaagde dag en/of avond te organiseren. De spellen zijn gezellig en we hebben dan ook veel lol gehad. Wij waren dik tevreden en zouden zo weer samen met jullie een mooie & gezellige avond/dag organiseren".

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?