Onze uitjes kunnen geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Parkgolf in West-Friesland!

Parkgolf in West-Friesland!

Ben jij de beste 'parkgolfer' van West-Friesland? Ontdek het tijdens deze originele en leuke activiteit... Hole in one!

Wat is er nou leuker dan iets 'standaards' op een afwijkende manier uitvoeren? Dat vinden wij van Westfriese Uitjes ook. In plaats van golfen op de golfbaan, gaan we golfen in het park aan het IJsselmeer! Lekker met de wind in de haren dit leuke spel spelen naast het kabbelende water...

Het spelletje blijft hetzelfde: een bal, een hole en een parcours. Slaan en gaan! Maar wel op een hele bijzondere locatie, namelijk het Julianapark in Hoorn. Scherp je golftalent aan, sla tegen die bal en kijk of je hem uiteindelijk in de hole krijgt. Dat is wel een aangepaste hole met een iets groter gat. En vergeet niet onderweg de obstakels te omzeilen! Bomen en prullenbakken kunnen voor afwijkende ballen zorgen...  Aan het einde van het parcours leveren jullie de scorekaarten in en vindt de prijsuitreiking plaats in een gezellige brasserie, onder het genot van een welverdiend drankje. De spelers met het minst aantal slagen, en dus de beste score, ontvangen een leuke prijs! Sla jij een hole in one?

Dit uitje is zeer geschikt voor vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes, vriendendagen en familiedagen, en kan worden gespeeld door jong en oud! En het leuke is, je hoeft niet eens sportief te zijn om het parcours tot een goed einde te volbrengen. Gewoon staan en slaan!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 28,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Hoorn
Opties voor locatie: Hoorn, het Julianapark
De activiteit is inclusief: Gebruik van alle golfspullen, vervoer golfspullen naar locatie, begeleiding Westfriese Uitjes, prijsuitreiking met prijzen voor de winnaars, 1 drankje p.p. Hollandse bar op eindlocatie.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

Hermien Witteveen - Esdege Reigersdaal

logo Esdege Reigersdaal
"Via een naaste collega, die had van een medewerker van een ander cluster vernomen dat jullie goed waren bevallen, zijn we bij Westfriese Uitjes terecht gekomen. Onze ervaring met parkgolf in Hoorn was positief en er werd goed gereageerd en adequaat op wat ik wilde. Tevens kon er gesproken worden over alternatieven bij slecht weer. De begeleider geven we een 8! Westfriese Uitjes ga vooral zo door!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?

© Westfriese Uitjes
All rights reserved