Skip to main content
sfeerbeeld Pubgames dinertour!

Pubgames dinertour!

Gezellige kroegspellen wisselen we af met een heerlijk 'pubfood' diner!

Pub games... een kroegentocht inclusief leuke kroegspellen met een heerlijk driegangen-pubdiner! Gezellig met je familie, collega's of vrienden op pad. Deze activiteit = 100% garantie op lol! Er worden in totaal drie kroegen bezocht. In de eerste kroeg starten we met een paar lekkere hapjes en een gezellig spel. In iedere kroeg ga je de strijd aan met je mede 'borrelaars' tijdens een Hollands kroegenspel. Dit kan het 'Vijf seconden spel', een mini pubquiz, de Toren van Pisa of een ander gezelschapsspel zijn; in iedere kroeg word je op een andere vaardigheid getest. Vervolgens gaan we naar het tweede café voor het hoofdgerecht en het volgende uitdagende spel.

Alle pub game locaties hebben hun eigen uitstraling en uiteraard oergezellige sfeer. Reken maar dat jullie fanatiek worden! Op de laatste locatie strijden we na het nagerecht om de hoofdprijs! De winnaar van de dag ontvangt behalve een leuke prijs ook de eeuwige roem!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 74,50
Minimum aantal personen: 15
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: Hoorn
De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik alle spellen en materialen, heerlijk driegangen diner, 3 consumpties p.p. (Hollandse Bar), prijzen voor de winnaars.
Verdere mogelijkheden: € 74,50 p.p. (excl. btw) tot 29 personen € 72,- p.p. (excl. btw) vanaf 30 personen
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Deze activiteit is ook te reserveren zonder een driegangendiner, dus alleen met spellen en 3 drankjes p.p.  Klik hier voor meer informatie.

Referenties:

logo gemeente hoorn

“Het uitje was prima georganiseerd en spelbegeleider heel enthousiast. Door de verschillende spellen in Hoorn te spelen zie je weer heel andere kanten van de stad omdat je op allerlei locaties komt. Erg leuk en een aanrader!

logo Tritel
“We hebben een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad in Hoorn. Het contact met Anneline verliep prettig en de gekozen locaties voor de Pub games waren mooi!”

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?