Skip to main content
sfeerbeeld Puzzel & walk Hoorn (met likeurproeverij)

Puzzel & walk Hoorn (met likeurproeverij)

Een puzzeltocht door Hoorn saai? Onze grappige, leuke en originele puzzeltocht zal je nooit vergeten! 

Wat voor speciaal bedrijf zat er vroeger in de Hoofdtoren, wat was in de VOC-tijd een delicatesse en welke studie heeft J.P. Coen nog eens gedaan? Doe de Puzzel & Walk en ontdek de leukste weetjes!

Een originele puzzeltocht door Hoorn laat je kennismaken met de geweldige plekken die deze mooie VOC-stad te bieden heeft. Grappige vragen, interessante weetjes: in de vorm van multiple choice en open vragen wordt jouw kennis van Hoorn en de vervlogen VOC-tijden getest. Er zit zelfs een leuk opdrachtje bij, namelijk 'Herken jij de specerijen van vroeger in de likeur?' Voor de kinderen is er uiteraard alcoholvrije likeur. Naast de vragen is er leuke informatie in de tocht opgenomen. Zo word je ook nog wat wijzer over bijzondere plekken in Hoorn zoals het Oostereiland, de Hoofdtoren, het Westfries Museum en andere locaties. 

Aan het einde van de tocht wacht jullie een heerlijk drankje. Tijdens de prijsuitreiking zal blijken wie de meeste kennis heeft van Hoorn en de goede oude VOC-tijd, en de puzzeltocht heeft gewonnen! Natuurlijk is er een prijs voor iedere winnaar. Wedden dat J.P. Coen stiekem staat te stralen op zijn sokkel en trots is dat jullie inmiddels zoveel weten over hem en zijn kornuiten?

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 28,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2 uur
Opties voor locatie: centrum en haven Hoorn, West-Friesland
De activiteit is inclusief: professionele puzzeltocht gemaakt door een VOC-gids, vragen & weetjes op papier, 1 drankje p.p., opdracht tijdens puzzeltocht met proeverij VOC-likeuren, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Uitjes.
Verdere mogelijkheden: € 27,50 p.p. (excl. btw) voor 10 t/m 30 personen € 24,50 p.p. (excl. btw) vanaf 31 personen
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie

“Westfriese Uitjes staat voor ontzorgen. Zorg zelf dat je precies doorgeeft wat je wilt en het wordt geregeld. Als ondernemersvereniging komen wij graag terug voor volgende activiteiten."

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?