Skip to main content
sfeerbeeld Ranking your team

Ranking your team

Speel dit geweldige spel met jouw familie, collega's of vrienden. 
Ranking your team = 100% hilariteit!

Bij deze binnenactiviteit is het de bedoeling om elkaar zo goed mogelijk in te schatten. Hoe beoordeel jij je collega's, vrienden of teamleden. En hoe beoordelen ze jou? Denken jullie elkaar goed te kunnen inschatten? Ga af op je kennis en je intuïtie, en 'rank' jouw medespelers!

Ranking your team lijkt op het TV programma Ranking the Stars, een programma waarbij de andere spelers aan de hand van ludieke vragen moeten worden ingeschat. Ook onze quizmaster zal de meest uiteenlopende 'rank' vragen stellen. Daarnaast passeren 'het verboden woord' of 'gok de stelling' de revue. Alle teams gaan gegarandeerd fanatiek voor de winst! Kortom: een uitdagend, hilarisch en afwisselend spel waarbij jij aan het eind door alle humor en onthullingen meer van je vrienden, familieleden of collega's te weten bent gekomen dan je had gedacht.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Purmerend, Noord-Holland, West-Friesland
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik alle spelmaterialen, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Verdere mogelijkheden: Ranking your team is ook te boeken in dinervorm. Dan zal er een heerlijk 3 gangen menu worden geserveerd tussen de spelrondes door. Prijzen dinerspel Prijs per persoon € 56,- (excl. btw) tot 30 deelnemers Prijs per persoon € 52,- (excl. btw) vanaf 31 deelnemers Let op : drankjes zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk om de drankjes op basis van nacalculatie te bestellen en op de dag van het evenement ter plaatse af te rekenen OF een drankarrangement te reserveren via Westfriese Uitjes. De prijs van het drankarrangement verschilt per horeca gelegenheid.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

logo gemeente Medemblik

“We zijn via Google bij Westfriese Uitjes gekomen. Heel fijn, want het arrangement / de activiteit was echt heel erg leuk. De begeleider had een belangrijke rol in de avond en die geven we een ruime 8 net als Anneline, die ons geholpen heeft bij het boeken van het arrangement.“

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?