Skip to main content
sfeerbeeld Rondje Hoorn

Rondje Hoorn

Leer de VOC-stad Hoorn kennen te voet en vanaf het water!

Hoorn kent talloze mooie plekjes; er is veel te zien in deze prachtige oude stad. De ontdekkingsreis door Hoorn begint met een boottocht onder begeleiding van onze vrolijke schipper. Onder het genot van een drankje vertelt hij leuke verhalen over alle locaties en mooie plekjes die je passeert. In deze rustig tuffende sloep en met het kabbelende water om je heen kom je helemaal tot rust!

Na 60 minuten varen is het tijd om weer voet op vaste bodem te zetten, en neemt onze ervaren stadsgids het stokje over. Deze gids gaat met jullie door het centrum en het havengebied van Hoorn. Hofjes, oude kloosters, verhalen over boefjes en helden, J.P. Coen, de weeskinderen, het oude ziekenhuis, schuinsmarcheerders die het ruime sop kozen, van alles passeert de revue. Na deze middag neem je een hoop bijzondere feiten en verhalen mee naar huis!

Kortom: een geweldige tocht door Hoorn zowel op het water als aan wal. Het is ook mogelijk om te starten met de stadswandeling en vervolgens de boottocht te doen.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 29,95
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Hoorn
De activiteit is inclusief: Boottocht haven/centrum Hoorn, 1x drankje p.p. gedurende boottocht, begeleiding schipper, begeleiding professionele stadsgids. In totaal is 60 minuten varen en 60 minuten wandelen.
Verdere mogelijkheden: U kunt zelf de volgorde bepalen: eerst varen en dan wandelen of omgekeerd. Wij houden ook rekening met de opstapplaatsen indien gewenst.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

sfeerbeeld tevreden klant

"We hebben Westfriese Uitjes gevonden via Google en door de fijne mailwisseling en het telefonische contact met Anneline kregen we het vertrouwen om ons uitje bij hen te boeken. Het was een heel leuk uitje en we hebben een heerlijke tijd gehad. De gids stelde zich dienstbaar op en gaf waar nodig goede uitleg en begeleiding. Als we het een cijfer zouden moeten geven, geven we een dikke 9!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?