Skip to main content
Workshop tapas maken

Workshop tapas maken

Waan je in Zuid Europa met deze heerlijke mediterrane hapjes!

De workshop begint met een introductie over de Spaanse keuken en een uitleg over de verschillende tapas en hun recepten. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag voor het gezamenlijke einddoel: een uitgebreide 'Tapas maaltijd' bereiden! Er worden diverse tapas gemaakt met vlees, vis en vegetarische ingrediënten. Van onze gezellige en ervaren kok leer je al snel de kneepjes van het vak. Tijdens de workshop heb je alle gelegenheid om vragen te stellen en bij elkaar te kijken.

Als alle tapas zijn bereid is het tijd om elkaars resultaten uitgebreid te proeven! Bij de gerechten wordt uiteraard een lekker drankje geserveerd. Je kunt kiezen uit een lekker biertje, fris of een heerlijk glaasje wijn. Zijn er dieetwensen, dan is het mogelijk om hier rekening mee te houden. 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 49,-
Meer prijzen:
  • Prijs € 49,- p.p. (excl. btw) 15-29 personen
  • Prijs € 47,50 p.p. (excl. btw) vanaf 30 personen
Minimum aantal personen: 15
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2,5 tot 3 uur
Locatie: eigen locatie
Opties voor locatie: Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
De activiteit is inclusief: begeleiding kok, gebruik alle kook materialen, ingrediënten alle tapas, 3 consumpties p.p. (wijn, bier, fris), voorbereidingen verzorgen workshop.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

Betty Hoekstra - GGZ NHN

logo ggz nhn
"Als GGZ NHN hebben wij nu een aantal keren gebruik gemaakt van Westfriese Uitjes. De gastvrijheid en enthousiaste begeleiding "smaken naar meer'". Mochten we als personeel in de toekomst weer eens wat te vieren hebben dan denken we zeker aan Westfriese Uitjes. De tapas waren top!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?