Skip to main content
sfeerbeeld E-scooter tour bij Westfrieseuitjes.nl

Zoem door Hoorn en omgeving met de e-scooter tour!

Dat is weer eens wat anders: een tour op een elektrische scooter! Verken met een rustig vaartje van 25 km per uur de hoogtepunten van de binnenstad van Hoorn, de prachtige landelijke omgeving van West-Friesland, of zet koers naar bijvoorbeeld Enkhuizen. Ideaal voor een uitje met familie, vrienden of collega’s.

Je doet deze tour op eigen gelegenheid; je bepaalt dus zelf waar je naartoe gaat. De huur van de scooter is voor ongeveer 4 uur, en je kan maximaal 45 km afleggen.

De scooters worden afgeleverd op een vooraf afgesproken locatie. Het is handig als er op deze locatie voldoende ruimte is om te laden te lossen. Nadat alle deelnemers uitleg hebben gekregen over hoe de e-scooter werkt, is het helmen op en gaan! Er is zoveel te zien in West-Friesland en de mooie Westfriese steden dat die 4 uur zo om zijn.

Belangrijk om te weten! Je mag een e-scooter alleen besturen als je een geldig brommer-, auto- of motorrijbewijs bezit. Verder zijn e-scooters éénpersoons vervoermiddelen. Je mag er dus geen andere personen op vervoeren, ook geen kinderen.

E scooter extra Westfrieseuitjes

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 54,50
Meer prijzen:

€ 54,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 14 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 36 personen)
€ 47,00 p.p. excl BTW (Bij 37 tot 66 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 67 tot 93 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 94 tot 200 personen)

Minimum aantal personen: 12
Bij minder deelnemers of nog grotere groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: eigen locatie
Verdere mogelijkheden: Het is mogelijk om deze tour uit te breiden met een andere activiteit van Westfriese Uitjes, een lunch of een diner.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Wil je meer informatie, of heb je zin om deze tour te boeken? Neem contact op via het informatieformulier. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Referenties:

Voor dit uitje hebben we nog geen referentie ontvangen. Neem contact met ons op en wees de eerste voor dit uitje.

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?