header

GPS spel 'Ik hou van Holland'

Een gezellig interactief GPS spel in Hoorn en omstreken: GPS uitdaging 'Ik hou van Holland!' in West-Friesland!

 

'Ik hou van Holland' is een interactief spel dat we spelen in groepjes van 4 tot 6 personen. Met het GPS apparaat in de aanslag gaan de teams zoveel mogelijk punten verdienen. Het 'Ik hou van Holland' GPS spel is een geweldig uitje voor een teambuildingsdag of bedrijfsuitje, omdat samenwerken belangrijk is in dit leuke spel. Dus trommel je collega's of vrienden op en speel dit uitdagende en gezellige stadsspel in West-Friesland!

Onderweg moeten de teams vragen beantwoorden over Holland. De vragen zijn geen standaardvragen, maar actuele Hollandse vragen die kunnen gaan over van alles: typisch Nederlandse lekkernijen, het Koninklijk Huis, Amsterdam of andere onderwerpen passeren de revue. Hebben jullie de vragen goed beantwoord dan verdient het team punten. Hoe is het met jouw 'Ik hou van Holland' kennis gesteld en link jij de GPS waypoints aan de polaroidfoto’s van de stad. Hoe goed ken jij Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of Amsterdam? Let goed op de gevels, bijzondere plekjes in de stad en zoek de punten bij elkaar.

Uiteraard komen er onderweg ook nog grappige en ludieke opdrachten voorbij die alle teams tot een goed einde dienen te brengen. De opdrachten zijn een manier om extra punten te winnen! Welk team heeft de meeste kennis van ons mooie kikkerlandje en wie sleept de prijzen binnen?!

Prijs: € 24,95 p.p. (excl btw). 
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Volendam en Amsterdam.
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'GPS Culinair & Co'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl