header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Ik hou van Holland'

Een gezellig interactief GPS spel in Hoorn en omstreken: de GPS uitdaging 'Ik hou van Holland!' in West-Friesland!

 

'Ik hou van Holland' is een interactief spel dat wordt gespeeld in groepjes van 4 tot 6 personen. Met het GPS apparaat in de aanslag gaan de teams zoveel mogelijk punten verdienen. Onderweg moeten de teams vragen beantwoorden over Holland. Dat zijn geen standaardvragen, maar actuele Hollandse vragen die kunnen gaan over van alles: typisch Nederlandse lekkernijen, het Koninklijk Huis, Amsterdam of andere onderwerpen. Hebben jullie de vragen goed beantwoord, dan verdient het team punten. Hoe is het met jouw 'Ik hou van Holland' kennis gesteld, en link jij de GPS way points aan de polaroidfoto’s van de stad? Hoe goed ken jij Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of Amsterdam? Let goed op de gevels, bijzondere plekken in de stad, en zoek de punten bij elkaar.

Onderweg komen er ook grappige en ludieke opdrachten voorbij die alle teams tot een goed einde dienen te brengen. Met deze opdrachten kunnen jullie extra punten winnen! Welk team heeft de meeste kennis van ons mooie kikkerlandje en wie sleept de prijzen binnen?

Het 'Ik hou van Holland' GPS spel is een geweldig uitje voor een teambuildingsdag of bedrijfsuitje, omdat samenwerken belangrijk. Dus trommel je collega's of vrienden op en speel dit uitdagende en gezellige stadsspel in West-Friesland!

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Volendam en Amsterdam
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'GPS Culinair & Co'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl