header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS 'Moordspel'

Wie heeft slager van Kampen vermoord? Ben jij de superdetective van West-Friesland Moordspel gps uitje escape room leuke dingen doen west friesland vriendinnendag
en kun je het ontdekken?

 

 

 

 

Wie heeft slager van Kampen zo bruut om het leven gebracht? De arme man is levenloos aangetroffen, maar niemand weet iets van deze vreselijke situatie af... Aan jouw team de taak om uit te zoeken wat er is gebeurd!

Met dit leuke, interactieve en spannende GPS spel probeer je aan de hand van GPS opdrachten en diverse vragen uit te vinden op welke locatie de slager is vermoord. Tevens probeer je te ontdekken hoe deze man nou om het leven gekomen is. Is jouw team het snelste en slimste? Wie weet de vragen goed te beantwoorden, de foto's te spotten die bij de GPS locaties horen en de opdrachten het beste uit te voeren? Dan ben jij de winnaar en de 'superdetective' van Hoorn!

Omdat je als team moet samenwerken, is deze activiteit zeer geschikt voor teambuilding. Maar ook met jouw familieuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag zal deze activiteit leiden tot hilariteit en veel plezier! Dit uitje is te boeken op diverse plaatsen in West-Friesland.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag

Dit spel is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'Escape city game'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl