header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Culinair & Co'GPS spel 'Crazy culinair'

Een geweldig GPS spel voor de echte Bourgondiër!Dit gezellige en interactieve GPS spel dat is te reserveren in onder andere Hoorn, Enkhuizen en op andere locaties in West- Friesland, haalt bij iedere Bourgondiër het beste naar boven. Speel met jouw team dit gezellige spel en test je culinaire kennis.

In groepjes ga je de stad in, en peur je met het GPS apparaat naar alle punten die in dit spel voorkomen. Je 'spot' foto's bij de juiste GPS locaties, beantwoordt vragen over alles dat met de onderwerpen koken, eten, drinken en genieten te maken hebben, en zo probeer je met jouw team zoveel mogelijk punten te verdienen. De vragen zijn een uitdaging voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt! Hoe is jouw kennis over koken, wijnen, kazen, specerijen, beroemde koks, rare eetgewoonten in buitenlanden, en andere culinaire zaken? Weet jij wat je op je bord krijgt als je 'waterzooi' van de menukaart kiest en ben je bekend met het begrip 'chambreren'? Ben jij een echte keukenprins(es) en levensgenieter? Dan is dit GPS spel in de regio West-Friesland, Alkmaar of Amsterdam echt iets voor jou!

Uiteraard worden er tussendoor nog leuke en 'smakelijke' opdrachten uitgevoerd: verdien extra punten met bijvoorbeeld een likeurproeverij. Herken jij de specerijen in deze eeuwenoude likeur? Uiteindelijk gaan jullie op jacht naar de juiste eindlocatie. Welk team heeft de meeste culinaire kennis in huis en gaat er met de eeuwige Bourgondische roem vandoor?

Deze GPS tocht is zeer geschikt voor smulpapen, levensgenieters en mensen die geen ruzie hebben met hun weegschaal.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: het spel is te reserveren in Enkhuizen, Volendam, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar 
Minimum aantal deelnemers: 10

Het GPS spel is inclusief: gebruik van GPS apparaten, 1 consumptie bij uitleg spel, gebruik spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Uitjes, likeur proeverij.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Ik hou van Holland'


button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl