header

Pub Games in Noord-Holland!

Doe de leukste kroegentocht in heel Noord-Holland: wie is de grootste kroegtijger?!Istock bier kroegentocht uitje hoorn westfriesland teamuitje spel
 

 

 

Pub games in Hoorn: een kroegentocht met leuke spelletjes! Gezellig met je vrienden, familie of collega's op pad, lang leve de lol! Er worden in totaal drie kroegen bezocht. Alle Pub Game locaties hebben hun eigen sfeer en uitstraling. In elke kroeg speel je gedurende ruim een half uur leuke spellen. Is de ronde afgelopen en het glas leeg? Op naar de volgende locatie!

In iedere kroeg ga je de strijd aan met je mede 'borrelaars' met een Hollands kroegenspel. Dit kan het bekende 'Toren van Pisa zijn', test je geduld met onze 'Spiraal', speel een kneuterig Oudhollands spel of het 5 seconden spel. In iedere kroeg wordt je op een andere vaardigheid getest. De winnaars van deze spellen worden in de laatste kroeg uitgeroepen tot 'Pub Game winnaar van de dag' en ontvangen natuurlijk een leuke prijs en de eeuwige roem! De kroegentocht is inclusief drie consumpties per persoon van de Hollandse bar.

Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs nog een portie bitterballen of een bittergarnituur besteld worden. Let op: de spellen zijn geen kroegspellen zoals darts of biljarten, maar kneuterige gezelschapsspellen.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen.
Prijs:
 € 23,- p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen. 
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: Hoorn maar indien gewenst kan deze activiteit ook geboekt worden in Enkhuizen, Alkmaar en Medemblik.
Minimum aantal deelnemers: 10. 
Bij minder dan 10 deelnemers kunt u de activiteit boeken maar betaalt u voor 10 personen.

Deze activiteit is ook te reserveren met een 3 gangen diner erbij. Klik hier voor meer informatie.

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik alle spellen en materialen, 3 consumpties p.p. (Hollandse Bar), prijzen voor de winnaars.

Andere mensen bekeken ook 'Foto Challenge'

 

                                                                                                   button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl