header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Tour de Step 

Step

Tour de Step puzzeltocht door West-Friesland: steppen maar!
Op een originele, gezellige en leuke manier de stad Hoorn of Enkhuizen verkennen? Neem de step en ga op pad!

Stap met je team, familie of vrienden op de step en rol door het centrum, het havengebied en nog meer mooie plekken in Hoorn of Enkhuizen. Beantwoord de vragen goed en strijk met de eer... Step it up!

Voor aanvang van de Tour de Step puzzeltocht verdelen jullie je in groepjes. Elk team krijgt een vragenlijst, instructie, een step én een duwtje in de goede richting! De steps zijn grote professionele steps waar zowel jong als oud mee uit de voeten kan. 

Na de puzzeltour krijgt iedereen op de eindlocatie in een gezellige brasserie een welverdiend drankje, en worden de antwoorden nagekeken. Welk team heeft de meeste vragen goed beantwoord?  De winnaars ontvangen natuurlijk een welverdiende prijs en gaan er vandoor met de eer!

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 
plm. 2 uur (incl. prijsuitreiking)
Locatie: Hoorn of Enkhuizen
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag

De Tour de Step puzzeltocht is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p., huur en gebruik professionele step, vragenlijst, prijzen winnaars.

Er wordt eenmalig een borg van € 250,- in rekening gebracht bij de boeking. Dit bedrag zal worden teruggestort indien de steps op de dag van het evenement in goede staat worden ingeleverd bij Westfriese Uitjes .

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 7 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.


Andere mensen bekeken ook 'Parkgolf'

 

                                                                                                   button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl